CS ti 21.06. klo 17:00

BLUEJAYS - Apeks

Lähes kolmen kerroin paperilla tasaiseen otteluun!

Tiistain toinen betsattava Counter Strike -ottelu keskittyy ESEA Advanced -liigaan, missä ukrainalaisjoukkue EC Kyiv saa vastaansa bulgarialaisjoukkue SKADE:n. Ottelu alkaa klo: 18:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. EC Kyiv on todella vahva joukkue tier 2 -skenessä, kun puolestaan SKADE on ollut jo pitkään pienissä vaikeuksissa. Ilmassa on yllätyksen tuntua.

EC Kyiv:lle saa 2,90 -kerrointa Mr Greeniltä. Napataan se lapulle pienellä panostuksella. Joukkueet ovat pelanneet vastakkain kolmesti, joista vain yksi oli BO3-ottelu. EC Kyiv hoiti kyseisen ottelun melko helposti helmikuussa samalla voittaen huhtikuussa pelatun BO1-ottelun. SKADE vei nimiinsä kuitenkin viimeisimmän kohtaamisen, joka käytiin toukokuun lopulla. Ancient päättyi bulgarialaisjoukkueen nimiin jatkoajan jälkeen lukemin 19-17.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

On selvää, että kyseisten joukkueiden pelatessa vastakkain, on väännöt aina melko tasaisia. EC Kyiv pystyy täydellisesti vastaamaan SKADE:n huutoon, joka välittömästi nostaa joukkueen prosentteja allekirjoittaneen silmissä. Joukkueella on kilpailullinen karttavalikoima, ja selvä tietämys SKADE:n pelitavasta.

EC Kyiv tulee poistamaan vakipoistonsa Nuken, kun SKADE puolestaan poistaa oman vakipoistonsa Vertigon. EC Kyiv saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Dust 2:n, missä joukkue on voittanut SKADE:n kahdesti, ja missä joukkueella on selvästi korkeammat voittoprosentit. Dust 2 on SKADE:n heikoin kartta. SKADE puolestaan valinnee varmastikin Infernon, jolloin kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Ancient.

10 euroa pelirahaa