CS ma 27.06. klo 18:00

BLUEJAYS - BIG Academy

BIG Academyn karttavalikoima täydellinen BLUEJAYS:a vastaan

Kovaksi underdogiksi LuckyCasinolla asetettu BIG Academy lähtee maanantaina haastamaan BLUEJAYS:ä ESEA Advanced -liigassa. Joukkueet kohtaavat klo: 18:00 alkavassa ottelussa, mikä pelataan tietystikin paras kolmesta -formaatilla. Kyseessä on liigan ylemmän bracketin puolivälieräottelu, minkä voittaja etenee välieriin, josta on lopulta enään kahden voiton päässä koko liigan finaalista.

BIG:n kerroin ihmetyttää juurikin joukkueen loistavan karttavalikoiman ansiosta. BIG Academy on nostanut tasoaan hurjasti Nils “k1to” Gruhnen liityttyä joukkueen vahvuuteen. Joukkue on nostanut itsensä hyvin nopeasti MOUZ NXT:n tasolle, ja petrannut peliään useassa kartassa. Esimerkiksi Overpassissa joukkue ei ole hävinnyt otteluakaan vielä viimeisen kolmen kuukauden aikana.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Overpass onkin hyvin varmasti joukkueen karttavalinta BLUEJAYS:ä vastaan. BJ on pakotettu poistamaan vakipoistonsa Nuken, joka on itseasiassa samalla BIG Academyn heikoin kartta. Joukkue saa siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla. BIG Academy saa poistettua vakipoistonsa Infernon, joka on loistava kartta vastustajajoukkueelle. Loistavat asetelmat saksalaisille.

BLUEJAYS valinnee omaksi kartakseen Miragen, mikä on loistava kartta BIG Academylle. Fakta on se, että kaikki BLUEJAYS:n loistokartat ovat myös loistavia saksalaisjoukkueelle. Karttavalikoima menee niin rajusti BIG Academylle, ettei joukkueen kerrointa voi ohittaa.

10 euroa pelirahaa