CS ti 11.10. klo 11:00

BLUEJAYS - CPH Flames

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

BLUEJAYS:lle pelattavaa kerrointa umpisurkeaa CPH Flamesia vastaan

Klo: 11:00 tiistaina starttaa äärimmäisen mielenkiintoinen ottelu, kun kovassa formissa oleva BLUEJAYS saa vastaansa uudistuneen CPH Flamesin. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja se on osana CCT North Europe Series -liigaa. BLUEJAYS lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina, sillä CPH Flamesin uusi kokoonpano ei ole saanut oikeastaan mitään aikaiseksi.

CPH Flamesin rosteri on pelannut yhdeksän HLTV-ottelua, mistä joukkue on voittanut neljä. Joukkue ei ole voittanut yhtäkään BLUEJAYS:n tasoista linaria, ja on hävinnyt selvästi heikommille vastuksille. CPH Flamesin karttavalikoima on heikko eikä joukkue näytä millään tasolla kilpailukykyiseltä.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

CPH Flames tulee poistamaan joko Infernon tai Miragen, joista toisen BLUEJAYS tällöin valitsee omaksi kartakseen. BLUEJAYS poistaa Nuken, jolloin CPH Flames valitsee itselleen varmastikin Vertigon. Kolmanneksi kartaksi voisi hyvinkin jäädä Overpass.

Tanskalaisjoukkueen karttavalikoima ei laajuudeltaan riitä. BLUEJAYS saa kaksi loistavaa ja yhden hyvän kartan otteluun. Joukkueen formi on huomattavasti parempi eikä joukkue joudu pelaamaan heikkoja karttoja ottelussa.

Copenhagen Flames

@CPHFlames
Welcome to Flames CS:GO 3.0 ❤️‍🔥

Make some noise for the boys:
@birdfromsky
@regalicsgo
@RAALZCS
@b0RUPCSGO
@TMBCSGO
@cubecsgo (C)

A new era - read all about it at: cphf.link/flames-3-0
#BringTheFlames 🔥 #TeamRazer