CS ke 12.10. klo 15:00

BLUEJAYS - Endpoint

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä?! Selvästi paremmalle BLUEJAYS:lle kahden kerrointa!

Elisa Invitational Fall -turnauksen keskiviikon toisessa ottelussa nähdään erittäin mielenkiintoinen kamppailu, kun Pohjois-Makedoniasta kotoisin oleva BLUEJAYS saa vastaansa Endpointin. Ottelu alkaa klo: 15:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. BLUEJAYS:lle on tarjolla todella maukasta kerrointa, sillä Endpointin kokoonpano muuttuu jatkuvasti eikä joukkue ole saanut uutta linaria rullaamaan. Tällä kertaa joukkueella on viidentenä pelaajana mukana israelilaispelaaja Nikita “HeavyGod” Martynenko.

Joukkueet jakavat saman vakipoiston Nuken, mikä tarkoittaa sitä, että kyseinen kartta tullaan todennäköisesti poistamaan vasta toisella poistokierroksella. Endpoint poistaakin täten varmastikin Miragen, kun BLUEJAYS poistaa todennäköisesti Vertigon.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Endpoint saa omaksi kartakseen Ancientin, kun BLUEJAYS puolestaan saa itselleen esimerkiksi Infernon tai Overpassin. Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä Dust 2. BLUEJAYS saa huomattavasti paremmat kartat otteluun, jossa joukkue on kummasti altavastaaja kertoimien valossa. Nyt on tilaisuus napata kova kerroin selvästi paremmassa formissa olevan BLUEJAYS:n puolelta!