CS ma 26.09. klo 17:00

BLUEJAYS - HEET

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Erittäin maistuvaa kerrointa BLUEJAYS:lle vaikeroivaa HEET:ä vastaan!

ESL Challenger -liigan pelit jatkuvat maanantaina kahdella ottelulla. A-lohkon voittajien ottelussa Pohjois-Makedoniasta kotoisin oleva BLUEJAYS saa vastaansa ranskalaisjoukkue HEET:n. Ottelu alkaa klo: 17:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. BLUEJAYS on kertoimien valossa melko isohko altavastaaja, jota päästään painamaan pienellä panostuksella. HEET ei nimittäin ole pelannut kovinkaan vakuuttavasti viime aikoina.

HEET kävi visiitillä ESL Pro Leaguessa, missä odotusten mukaan tuli takkiin lähes jokaiselta joukkueelta. Umpisurkean Astraliksen HEET onnistui kylläkin voittamaan. ENCE:ä, Complexityä, Heroicia ja MOUZ:a vastaan joukkue kuitenkin hävisi melko selkein lukemin.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Nyt joukkue saa vastaansa kuuden ottelun voittoputkessa olevan BLUEJAYS:n. Makedonian sotureilla on melko kovia yksilöpelaajia rosterissaan, joista tietysti päällimmäisenä on nostettava Aleksandar “CacaNito” Kjulukoski, joka oli jo hyvin lähellä liittymistä ENCE:n rosteriin Marco “Snappi” Pfeifferin mukaan.

BLUEJAYS poistaa vakipoistonsa Nuken, kun HEET puolestaan poistaa oman vakipoistonsa Miragen. HEET valitsee omaksi kartakseen varmastikin Ancientin, jossa BLUEJAYS on pelannut vain kaksi ottelua viimeisen kolmen kuukauden aikana. CT-alku Ancientiin auttaa kuitenkin huomattavasti sekä se, että HEET:llä ei ole paljoakaan dataa BLUEJAYS:n pelityylistä. BLUEJAYS valinnee itselleen Overpassin tai Miragen, joissa molemmissa joukkue on pärjännyt todella kovalla tasolla.

BLUEJAYS

@BLUEJAYS_Sports
[CSGO]
After beating @esubacz 02:00, we qualified for
@cctour_gg Central Europe Playoffs. A big step forward, lovely to see! Gg to @esubacz and good luck! #feelblue #wearefamily