CS ma 17.10. klo 17:00

BLUEJAYS - Into the Breach

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

smooya is back! Into the Breach vahvoilla brittikaksikon voimin!

Maanantain toisessa Counter-Strike -vihjeessä käsitellään mielenkiintoista ottelua BLUEJAYS:n ja brittijoukkue Into the Breachin välillä. Ottelusta mielenkiintoisen tekee se, että ITB:n kokoonpanossa on mielenkiintoisia muutoksia. William “draken” Sundin ja Alfred “RuStY” Karlsson ovat poissa ITB:n kokoonpanosta, ja tilalle on napattu tuttu brittiläiskaksikko Owen “smooya” Butterfield sekä Thomas “Thomas” Utting.

On aina ollut selvää, että ITB on suorittanut selvästi paremmin pelatessaan smooyan ja Thomasin kanssa. Brittikaksikko sopii joukkueeseen selvästi paremmin, ja smooya sekä Thomas tuovat huomattavasti enemmän tulivoimaa, mitä Rusty ja draken. On vielä epäselvää, onko muutos pysyvä, vai pelaako kaksikko vain varapelaajina. Se on kuitenkin selvää, että BLUEJAYS on ollut suurissa vaikeuksissa viime aikoina.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

BLUEJAYS on hävinnyt viimeisestä kahdeksasta ottelusta kuusi ottelua voittaen vain IKLA:n ja TITANS:n. Tappioita on kirjattu mm. Montea, ALTERNATE aTTaX:a sekä EYEBALLERSIA vastaan. Joukkueen formi ei ole hyvä, ja kun vastaan asettuu entistäkin tulivoimaisempi ITB, voi ottelua loppua jopa kahdessa ensimmäisessä kartassa.

BLUEJAYS poistaa Nuken, kun ITB puolestaan poistaa Dust 2:n. ITB saa itselleen esimerkiksi Vertigon, Infernon tai Ancientin, joissa kaikissa joukkue on selvästi parempi. Joukkue saa myös jonkun edellä mainitusta kolmesta kartasta ottelun viimeiseksi kartaksi. Peli on siis selvä. ITB saa kaksi loistokarttaa otteluun, missä voitto pitäisi ehdottomasti hakea.

Owen Butterfield

@smooyacs
Lets queue faceit @drakenCSGO