UHMAPELAAJAT ke 06.07. klo 03:30

Boca Juniors - Corinthians

Ottaako vahvempi Boca Juniors omansa repaleisen brassivierailijan kustannuksella?

Ensimmäinen osaottelu oli maaliton tasuri, joten kaikki jännitys jäi toiseen vääntöön. Boca Juniors on kotikamppailuunsa kerrointen valossa ennakkosuosikki, mutta helpolla ei Corinthians murru. Vieraiden sairastupa on melko ruuhkainen, mikä sataa toki osaltaan isäntien laariin. Omat poissaolonsa on argentiinalaisillakin, mutta tilanne ei ole niin paha kuin reissulaisilla.

Vítor Pereira joutuu jälleen kerran tekemään isoja kompromisseja, kun Corinthiansin poissaolotilanne ei vaikuttaisi paranevan Copa Libertadoresin seuraavassakaan ottelussa. Vielä ensimmäisen kamppailun brasilialaisjoukkue sinnitteli kotonaan 0–0-tasurissa, mutta tuleeko nyt noutaja? Ainakin Du Queiroz, Rafael Ramos, Renato Augusto, Gustavo Silva, Luan, Ruan, Paulinho ja Fagner puuttuvat kokonaan kokoonpanosta. Lisäksi Maycon on ollut sivussa hyvän tovin ja Gil saattaa niin ikään puuttua kehistä. Chelsea-legenda Willian lienee niin ikään sivussa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Kun Boca Juniors pääsee otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan, on asetelma pelaajatilanteen osalta melko selvä. Nicolas Figal, Diego Gonzalez sekä Norberto Briasco ovat tiettävästi isäntien ainoat poissaolijat. Olisi pienimuotoinen ihme, jos repaleinen vierailija niistäisi Buenos Airesissa voiton. Toki joukkueen formi kansallisella tasolla on kohtalainen, mutta kun katsotaan kolmea edellistä kilpailullista matsia, on vierailija jäänyt kaikissa maaleitta.

Tässä matsissa ei Uhmapelaajien näkökulmasta ole yllätyksiä tiedossa. Kliinistä kotivoittoa odotellaan, joten poimitaan betsivalinnaksi Boca Juniorsin voitto (1×2). Jos haluaisi lisätä riskiä, voisi pelata kotivoittoa nollapelillä. Repaleisen Corinthiansin olisi ylitettävä itsensä alakerrassa, jos se haluaisi tosissaan kotijoukkueen haastaa. On melkoisen vaikeaa uskoa, että isäntä jää toistamiseen nollille. Avaa pelitili Sportazalle tästä ja iske betsit kiinni!

10 euroa pelirahaa