UHMAPELAAJAT ti 20.09. klo 01:00

Boca Juniors - Hurácan

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Neljän kilometrin vierasreissulla ei matkustaminen rasita! Maistuuko napakka tuplakerroin sinun lapullesi?

Maanantain ja tiistain välisenä yönä Etelä-Amerikasta on tarjolla useampikin jännittävä futiskoitos! Argentiinan pääsarjassa Huracán haastaa vieraissa paikallisvastustajansa Boca Juniorsin karkipään kamppailussa. Isännillä eroa keulille on vain piste ja vastustaja on ainoastaan viiden paunan päässä piikkipaikalta.

Viiden ottelun voittoputkessa porskuttava Boca Juniors on napannut useita kovia päänahkoja. Esimerkiksi sarjakakkonen Atlético Tucumán sekä Superclásico-vastustaja River Plate ovat joutuneet taipumaan. Vaikka Huracán operoi selvästi kapeammalla materiaalilla on tuleva koitos melkoinen titaanien taistelu – vierailla on niin ikään pitkä pisteputki käynnissä, kun kahdeksan matsin otannalla on tullut neljä tasuria ja kolme voittoa.

Hugo Ibarran miehistön pelaajatilanne on kohtuullinen, mutta sivussa jatkavat ainakin Sebastián Villa, Diego González, Exequiel Zeballos, Norberto Briasco. Hurácanin Diego Dabove marssittaa jälleen kerran lähes parhaan kokoonpanonsa kentälle – ainoa merkittävä poissaolija on pitkäaikaisloukkaantunut Cesar Ibáñez. Jo poissaolot huomioiden matsin kerroinasettelu herättää kysymysmerkkejä.

Paikallismatsi tietää sitä, että katsomoissa on melkoiset karkelot – intensiteetti ja tunnetaso kentällä ovat varmasti niin ikään käsin kosketeltavissa. Molemmat joukkueet saavat kotiyleisöään paikalle, eikä Huracán joudu pitkää reissua vieraskamppailuun tekemään. Matkaa kertyy omalta kotistadionilta kokonaiset neljä kilometriä. Joukkueen ilme viime aikoina on ollut erinomainen ja se on onnistunut maalinteossa jokaisessa matsissaan edellä mainitun pitkän pisteputkensa aikana. Tiistaiyön kamppailusta on odotettavissa tasainen yhden maalin kamppailu, mutta peruuttelua tuskin on tiedossa.

Boca Juniors

@BocaJrsOficial
¡Vamos por más! 👊⚽️🔵🟡🔵

Betsivalinnaksi nousee, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Boca Juniors hallinnee pallolla, mutta erinomainen tilanteenvaihtojoukkue Huracán saattaa siitä jopa hyötyä. Voittajaa on haasteellista ennustaa ja kerroinasettelun pitäisi Uhmapelaajien näkökulmasta olla tasaisempi – tasapeli on toki suhteellisen todennäköinen, mutta sen kerroin voisi olla vielä alempana. Ottelussa nähtäneen kaksi tai kolme maalia ja todennäköisimpinä lopputuloksina pidämme lukemia 1–1 sekä 2–1. Jos tulosveikkaus kiinnostaa niin ei muuta kuin puita uuniin – mukavasti etua voi olla kerroinvertailun kautta tarjolla!

Tuplaa voitot & lunasta jopa 420€!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaamme voitot:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Molemmat joukkueet tekevät maalin – kyllä” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 4,20 (2 x 2,10).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 420€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkin talletuksella vain 210€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!