Bundesliiga la 12.02. klo 16:30

Bochum - Bayern München

Bayern oli murskaava kauden ensimmäisessä kohtaamisessa – pysyykö Bochum tällä kerralla paremmin kyydissä?

Thomas Reisin miehistöllä on valtava urakka luvassa lauantaina, kun vastaan marssii suuri ja mahtava Bayern München. Asetelmasta ei ole epäselvyyttä – Bayern hallitsee ja Bochum sinnittelee mukana minkä pystyy. Kauden ensimmäistä kohtaamista ei Bochumin pelaajat varmastikaan halua muistella, sillä Bayern murskasi sen lukemin 7-0. Pisteitä tuskin on tälläkään kertaa tarjolla, mutta samanlaisia murskajaisia ei kannata odottaa.

Bochumin tavoitteena on pysyä sarjassa ja tällä hetkellä tilanne näyttää kelvolliselta, mutta ei missään nimessä varmalta. Joukkue on sijalla 11. kerättyään 25 pistettä, kun taas 16. sijalla olevalla Augsburgilla pisteitä on 22 – erot on siis pienet. Heikko vierasmenestys on varjostanut Bochumia ja kotikentälle päästessään odotukset on selvästi korkeammalla. 11 vierasottelua on menty maalierolla 7-22, kun kotona 10 ottelussa ero on 13-8. Ero näkyy selvästi myös maaliodottamissa – ylöspäin ei ole suurta muutosta, mutta kotona Bochum on ollut yksi vähiten odottamaa päästäneistä joukkueista.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Vuodenvaihteen jälkeen hävittyään Mönchengladbachille Bayern ei ole pelleillyt – kolmesta ottelusta täydet pisteet ja 11 tehtyä maalia. Hetken jo näytti, että Borussia Dortmund olisi pääsemässä mukaan mestaruustaistoon, mutta jälleen Bayern näyttäisi menevän menojaan. Mestarien liigassa pelit jatkuu tulevana keskiviikkona Salzburgia vastaan, joten vaikka Bayern harvemmin himmailee, eiköhän Bochumia vastaan haluta vaan rutiinisuorituksella pisteet ja kohti ensi viikkoa.

Kokoonpanorintamalla molemmilta löytyy omat huolensa – Bochum saa mahdollisesti keskikentälle Anthony Losillan sekä Eduard Löwenin ja alakertaan Erhan Masovicin takaisin, mutta ykkösvahti Manuel Riemann on sivussa. Sven Ulreich aloittaa Bayernin maalilla ja sivussa ovat ainakin Leon Goretzka, Alphonso Davies ja Jamal Musiala.

Bochum ei ole mikään itsestäänselvyys kotiviheriöllä, mutta puolustustaistelua on luvassa. Kokeneelle Michael Esserille on maalilla luvassa runsaasti töitä ja hänen onnistuessaan on isännillä kaikki avaimet pitää ottelu hillityissä lukemissa. Pelivalinnaksi otetaan underia 4,0 maalin linjalla, eli tasan neljällä panos saadaan takaisin. Bochumin paikat tulee jäämään vähiin ja tulevan keskiviikon matsi voi saada Bayernia nostamaan jalkaa kaasulta johtoasemassa.

10 euroa pelirahaa