Bundesliiga la 26.08. klo 16:30

Bochum - Borussia Dortmund

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dortmundin ylijuoksu odotuksissa – Bochum on väärällä sarjatasolla!

Kauden avausottelussa täysin jyrän alle jääneelle Bochumille on taas lauantaina luvassa kylmää kyytiä, kun sarjan parhaisiin joukkueisiin kuuluva Borussia Dortmund saapuu vieraaksi. Dortmund ei avauskierroksella voitosta huolimatta vakuuttanut, mutta nyt sillä on täydellinen mahdollisuus päästä nostattamaan itseluottamusta hyökkäyspäässä. Bochumia voi tällä kaudella odottaa mukaan putoamistaisteluun eikä avauskierroksen esitys lupaile liikoja tätä matsia ajatellen.

*Tsekkaa tästä elokuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Maaliodottamien valossa Bochum olisi viime kaudella ansainnut pudota, mutta niin vain joukkue piti lopulta päänsä pinnan yläpuolella. Puolustuspelaamisen ongelmiin ei kesän aikana suuria muutoksia onnistuttu tekemään, sillä pelkästään Bernardon hankkiminen ei riitä toppariosaston pelastamiseksi. Stuttgartia vastaan avauskierroksella Bochum oli päästä johtoon heti alkuun, mutta huippupaikka ei kelvannut ja sen jälkeen matsi oli täysin Stuttgartin hallinnassa.

Dortmund aloitti kauden 1-0 voitolla Kölniä vastaan, mutta ottelu itsessään ei ollut Dortmundin tasoon nähden vakuuttava. Köln onnistui suuren osan matsista tukkimaan keskustan hyvin eikä Dortmundin rakentelu omalta alueelta meinannut sujua. Köln ei kuitenkaan hyödyntänyt omia paikkojaan ja ottelun lopulla Donyell Malen iski voittomaalin. Dortmundille jäi paljon parannettavaa, mutta tässä matsissa samat ongelmat tuskin toistuu, sillä Bochumin puolustus ei yllä lähellekään Kölnin tasoa.

Borussia Dortmund

@BlackYellow
MALEN WITH THE BREAKTHROUGH

Huonona päivänäkin Dortmundin pitäisi Bochumin tasoista jengiä riepotella ilman suurempia ongelmia, sillä tasoero on lopulta valtava. Lapulle otetaan maltillisella panoksella Dortmundin voittoa vähintään kahden maalin erolla, mutta kuten viime viikonloppuna nähtiin, voi Bochumin pakka hajota aivan täysin – suurempiakin tasoituksia voi siis jännäriksi harkita. Kokoonpanotilanteessa ei suuria huolia pitäisi olla kummallakaan joukkueella, mutta vierailta Julian Ryersonin pelikunto on vielä epävarma.