pe 28.04. klo 21:30

Bochum - Borussia Dortmund

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kierroksen avausottelussa valtavat panokset – jääkö Bochumin puolustuksesta mitään jäljelle Dortmundin tykityksen jälkeen?

Perjantaina isketään Bundesliigassa kierros käyntiin, kun mestaruushaaveista edelleen kiinni pitävä Borussia Dortmund matkaa putoamisuhan alla olevan Bochumin vieraaksi. Dortmund on vieraissakin jättisuosikki ja pistemenetys tästä ottelusta olisi katastrofi. Parhaimmillaan Bochum pystyy vieraiden puolustusta horjuttamaan, mutta todennäköisesti hyvin yksipuolinen ottelu on luvassa.

Kierrokseen lähdettäessä Bochum on juuri karsijan paikan yläpuolella kahden pisteen turvin, mutta isäntien pelillinen taso on sitä luokkaa, että missään nimessä joukkue ei vielä kuivilla ole. Puolustuspelaaminen on ollut ajoittain todella karmeaa ja koko kauden osalta palloa on kaivettua Bochumin verkosta sarjan eniten. Viime kierroksella saatiin taas näyte siitä, mihin tilanne voi pahimmillaan ajautua, kun Wolfsburg marssi voittoon tylysti lukemin 1-5.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Nyt ollaan tilanteessa, että kun Bundesliigaa on jäljellä enää viisi kierrosta, Dortmund pitää sarjan kärkipaikkaa ja Bayern on pisteen perässä. Edes toissa kierroksen uskomaton sähellys Stuttgartia vastaan ei näyttäisi kostautuvan, sillä Bayern on omalta osaltaan mokaillut viime aikoina oikein urakalla. Dortmund tuli Stuttgart-ottelun jälkeen todellisella ryminällä viheriölle ja viime kierroksella varsin laadukkaana joukkueena pidetty Frankfurt jäi jalkoihin lukemin 4-0. Suurin huolenaihe vieraiden kannalta on se, että puolustaja Nico Schlotterbeck on jälleen sivussa kokoonpanosta.

Uhmapelaajien vedot lähtee Dortmundin suuntaan -1,0 tasoituksella, eli tasan maalin vierasvoitolla saadaan vielä panos takaisin. Tasoero on tällä hetkellä valtava ja vaikka Bochumilla on aseita haavoittaa vieraiden puolustusta, ei oma pääty kuitenkaan ole sillä tasolla, että Dortmundin vyörytystä pystyisi pitkiä aikoja ottamaan vastaan. Myös runsasmaalisuuden puolelta voi hyviä tarjouksia löytyä, vaikka tietyllä tapaa valtavat panokset voi hieman varovaisuutta lisätä.