su 31.03. klo 20:30

Bochum - Darmstadt

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko tässä sarjajumbon paikka yllättää? Bochum on ajoittain väläytellyt, mutta tällä hetkellä suunta on alaspäin!

Bundesliigan osalta kierros päätetään sunnuntai-iltana Bochumin ja Darmstadtin väliseen kohtaamiseen. Kyseessä ei varmastikaan ole monien mielestä erityisen herkullinen taisto ja kieltämättä molemmat joukkueet on sarjan pohjasakkaa, mutta peli-ideaa kuitenkin on tarjolla, sillä Bochumista on leivottu markkinalla todella selvä suosikki.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 25€ riskitön veto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Bochum on sinänsä pelannut ihan kelvollisen kauden, sillä alun odotuksien perusteella joukkuetta kaavailtiin aivan sarjan hännille. Tällä hetkellä isännät löytyy 15. sijalta ja eroa karsijan paikalla olevaan Mainziin on kuusi pistettä. Valtavaa hätää ei siis vielä ole, mutta suunta on tällä hetkellä alaspäin ja viime kierroksella tullut tappio kyseistä Mainzia vastaan oli jo neljäs peräkkäinen. Kotinurmella kauden mittaan Bochum on napannut isojakin päänahkoja, mutta vastaavasti pahoja romahduksia on myös mahtunut mukaan.

Darmstadtilta ei täksi kaudeksi paljoa odotettu ja tie näyttäisi vievän kovaa vauhtia takaisin kohti 2. Bundesliigaa. Tauko tuli vieraille tarpeeseen, sillä se joutui hiljattain useammankin kerran vastustajan murskaamaksi – ensin FC Augsburg haki vierasvoiton lukemin 0-6 ja perään RB Leipzigiä ja Bayern Munchenia vastaan tuli takkiin yhteislukemin 2-7. Optimaalista avausta on tällä hetkellä vaikea arvailla, sillä Augsburgia vastaan tulleen tappion jälkeen pakkaa sekoitettiin oikein urakalla. Tärkeimpinä varmuudella sivussa ovat Bartol Franjic, Fabian Nurnberger sekä Marvin Mehlem.

Vaikka Darmstadt on sarjan heikoin joukkue, ei Uhmapelaajat kuitenkaan aivan täysin osta Bochumille tarjottua jättisuosikin asemaa. Bochumilla on toki hyviä onnistumisia vielä muistissa, mutta myös isäntien taso on heitellyt suuresti ja siksipä Darmstadtin yltäminen vähintään tasapeliin(+0,5) kelpaa kupongille. Darmstadtilla on keinot repiä ja pysyä kiinni tuloksessa – vaikka molempien joukkueiden puolustuspeli on mitä on, varsinaisia maalijuhlia tuskin kuitenkaan saadaan aikaiseksi.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto Tasoitus – Darmstadt +0,5 ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.