to 23.05. klo 21:30

Bochum - Fortuna Dusseldorf

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saadaanko Bundesliigaan kolme uutta joukkuetta? Bochum joutuu heti vaikeuksiin!

Saksassa Bundesliigan osalta kausi iskettiin suurelta osin pakettiin jo viime viikonloppuna, mutta vielä on jäljellä karsinnat viimeisestä paikasta ensi kautta varten. Torstaina vastakkain asettuu ensimmäistä osaa isännöivä Bochum sekä 2. Bundesliigasta nousua hakeva Fortuna Dusseldorf. Bochumin pitäisi olla alustavasti hieman parempi jengi, mutta Uhmapelaajien luotto kotijoukkuetta kohtaan on täysin nollissa ja luvassa voi olla yllättävänkin vaikea matsi.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 20€ riskitön veto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Bochum kävi kauden lopulla äärimmäisen tiukkaa taistelua sarjapaikasta ja sillä oli avaimet napata riittävät pisteet, mutta parista viimeisten kierrosten voitosta huolimatta 15. sija meni lopulta tasapisteissä olleelle Union Berlinille. Toisaalta kun katsotaan puhtaasti tämän kauden otteita ja Bochumin pelillistä tasoa, saa joukkue olla jopa tyytyväinen pääsystä edes karsintoihin. Kokoonpanorintamalla kuului erittäin yllättäviä uutisia, kun joukkue ilmoitti ettei avainpelaajiin kuuluvaa maalivahti Manuel Riemannia nähdä tulevissa otteluissa.

VfL Bochum 1848

@VfLBochum1848EN
Manuel #Riemann will not be part of the squad for the last two games of the season. #meinVfL and the goalkeeper agreed on this today. The reason is irreconcilable differences of opinion on team-related issues.

Dusseldorf jäi lopulta viiden pisteen päähän suorasta noususta, vaikka vieraiden pistetahti oli yksi 2. Bundesliigan kovimmista kauden loppupuolella. Kun jätetään laskuista yksi harjoitusmatsi sekä Cupin ottelu Leverkusenia vastaan, saa Dusseldorfin edellistä tappiota hakea aina helmikuun alusta saakka. Vieraiden hyökkäyspelaamista kannattaa pitää silmällä – Christos Tzolisin johdolla Dusseldorf teki koko 2. Bundesliigan eniten maaleja eikä Bochumin puolustusta voi missään nimessä luotettavaksi sanoa.

Bochumille voi irvistäen ennakkosuosikin aseman tarjota, mutta vetojen osalta katseet on käännettävä heti vieraiden suuntaan ja lapulle otetaan rohkeasti Dusseldorfin onnistumista maalinteossa vähintään kahdesti. Bochumin puolustuspeli on ollut pahimmillaan aivan karmaisevan heikolla tasolla ja sen lisäksi Riemannin poissaolo maalilta on todella suuri kysymysmerkki.

Lyö 20€ veto – täysin ilman riskiä!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille 20 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi käteisenä!

Toimi näin:

1. Siirry Winnerzille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö veto Joukkueen maalit – Fortuna Dusseldorf yli 1,5 ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.