Bundesliiga su 10.04. klo 16:30

Bochum - Leverkusen

Bochum aiheuttaa kotikentällä Leverkusenille hankaluuksia!

Bundesliigassa sunnuntain ensimmäinen taisto käydään Bochumin ja Leverkusenin välillä. Leverkusen on edelleen ilman Floridan Wirtziä ja muita poissaolijoita ovat muun muassa Jeremie Frimpong ja Amine Adli. Bochumilta sivussa ovat Jurgen Locadia ja Christopher Antwi-Adjej. Leverkusen on vieraissakin suosikki, mutta vetojen osalta Bochumin venyminen pisteille houkuttelee.

Bochumin osalta putoamisesta ei ole suurta vaaraa, mutta myöskään kuuden parhaan joukkoon nousemisesta ei kannata haaveilla. Maalinteko on ollut isännille kauden suurimpia ongelmia, mutta vahva alakerta on tarjonnut mahdollisuudet haastaa jopa kärkipään jengejä. Bayernin kaataminen on kauden suurin saavutus, mutta myös RB Leipzig joutui koville Bochumin vieraana, vaikka pisteet lopulta Leipzigin mukaan lähti. Edellisellä kierroksella oli jälleen tarjolla mallikas esitys, kun ryöstöretki kuudentena olevan Hoffenheimin vieraaksi toi täydet pisteet.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Leverkusenilla ei pitäisi olla vaikeuksia pitää kiinni paikasta neljän parhaan joukossa. Hurja tykitys hyökkäyssuuntaan on ollut Leverkusenin menestyksen taustalla, mutta Patrick Schickin ja Wirtzin poissaolot on ollut kova isku yläkertaan laadukkaasta materiaalista huolimatta. Schick on viimeistellyt komeat 20 maalia ja Wirtz puolestaan on seitsemän maalin lisäksi tarjoillut 10 maalin johtanutta syöttöä. Wirtz on edelleen sivussa, mutta Schick pääsi edellisessä ottelussa vaihdosta kentälle. Kyseisessä ottelussa Leverkusen oli odotetusti kuskin paikalla Hertha Berliniä vastaan ja voitti ottelun lopulta lukemin 2-1.

Leverkusen pääsee hallitsemaan palloa, mutta Bochumia vastaan huippupaikoille murtautuminen ei ole helppoa. Leverkusenin matseissa maaleja on monesti tykitetty oikein huolella, mutta tähän matsiin odotukset on hieman enemmän vähämaalisuuteen päin. Bochum on kotiviheriöllä vaikea vastus ja myös vedot isäntien puolesta maistuu. Bochumin +0,5 tasoitukselle tarjotaan 2,04 kerrointa, eli kotivoitto tai tasapeli tuo panoksen yli tuplana takaisin!

10 euroa pelirahaa