Bundesliiga pe 18.03. klo 21:30

Bochum - Mönchengladbach

Onko Gladbachin alakerta tuttuun tapaan helisemässä?

Bundesliigassa kierros isketään käyntiin Bochumin ja Mönchengladbachin välisellä taistolla. Poissaoloja löytyy molemmista leireistä, mutta pahemmin ne iskee Bochumin suuntaan. Vieraiden tulivoima on suurempi, vaikka se ei aina tulostaululla näy. Bochum puolustaa paremmin, mutta alakerran poissaolot ja mahdollisuus kurittaa Gladbachin virheistä voi saada ottelusta yllättävänkin runsasmaalisen.

Bochum on sarjataulukossa kaksi pistettä vieraita edellä. Maaliodottamiin nähden oma pääty on pysynyt odotettua paremmin puhtaana, mutta hyökkäyspäässä tehoja olisi voinut tulla enemmänkin. Sebastian Polterin johdolla Bochum pystyy iskemään Gladbachin erittäin sekalaiseen alakertaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Gladbachin kausi on ollut vuoristorataa eikä potentiaalista ole saatu läheskään kaikkea irti. Maaleja on syntynyt viime aikoina kelvollisesti, mutta puolustuksen kanssa ongelmat ei ole kadonnut. Viime kierroksella sarjan huonoimpiin lukeutuva Hertha Berlin kaatui lukemin 2-0 – onnistuminen on siis alla, mutta Herthaa ei tällä hetkellä voi minkäänlaisena mittarina pitää. Ennen kyseistä ottelua Gladbachin verkkoon oli isketty vähintään kaksi maalia edellisissä neljässä ottelussa.

Vieraiden sairastuvalta löytyy Jonas Hofmann sekä puolustuksesta Nico Elvedi. Bochumilta sivussa ovat muun muassa puolustuksesta Maxim Leitsch ja Cristian Gamboa sekä mahdollisesti Danilo Soares, keskikentältä Robert Tesche ja hyökkäyksestä Milos Pantovic. Lopullinen avaus on vielä epäselvä, mutta kilpailukykyinen miehistö on varmasti jalkeilla.

Gladbach otti askeleen oikeaan suuntaan, mutta sillä on vielä pitkä matka edessä saadakseen puolustuspelin tarvittavalle tasolle. Materiaali antaa edellytykset paljon parempaan, mutta toistaiseksi Yann Sommer joutuu olemaan koko ajan varuillaan – ikinä ei tiedä millaisesta tilanteesta puolustus tarjoaa paikan vastustajalle. Yli 2,5 maalia päätyy kupongille. Maalipaikkojen luomisessa ei etenkään Gladbachilla ole ongelmaa – toivottavasti myös viimeistely sujuu.

10 euroa pelirahaa