Bundesliiga la 18.03. klo 16:30

Bochum - RB Leipzig

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huhhuh mitkä murskajaiset! Bochum on ongelmissa, kun ärsytetty Leipzig saapuu vieraaksi!

Lauantaina ärsytetty RB Leipzig matkaa vaikeuksien keskellä uiskentelevan Bochumin vieraaksi. Leipzig on kiistatta joukkueista selvästi vahvempi molemmissa päädyissä kenttää ja vaikka lepoetu kääntyy tässä kohtaa Bochumille, olisi isännille yksikin piste jo iso onnistuminen. Kauden aikaisempi keskinäinen kohtaaminen pelattiin lokakuun alussa ja vaikka paljon on välissä tapahtunut, odottaa Uhmapelaajat Leipzigiltä samanlaista ylikävelyä kuin 4-0 kotivoitossa.

Bochum sai viime kierroksella äärimmäisen tärkeän onnistumisen, kun se kävi ryöstämässä kolme pistettä Kölnin vieraana vieden matsin lukemin 0-2. Putoamistaistelu käy kuumana ja isäntien otteet on ollut kieltämättä surkealla tasolla, sillä ennen Köln-ottelua se oli hävinnyt viisi matsia putkeen tehden vain yhden maalin. Ennen kaikkea kotitappio Schalkelle oli kova kolaus. Sairastuvalla ei suurta ruuhkaa ole, mutta Christian Gamboalle olisi kyllä käyttöä laitapuolustajan tontilla.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

VfL Bochum 1848

@VfLBochum1848EN
‘VfL actually won away from home, can you believe it!?’

‘Yeah mate, good one…’ 🤩

0-2 #KOEBOC #meinVfL

Leipzigin viikko alkoi murheellisesti, kun Manchester City takoi Erling Haalandin johdolla taululle lukemat 7-0 ja Leipzigin matka Mestarien liigassa tuli päätökseen. On kuitenkin hyvä muistaa, että murskatappiosta huolimatta Leipzigin pelilliset otteet varsinkin puolustussuuntaan on ollut aivan Bundesliigan parhaimmistoa tällä kaudella. Nyt panokset voidaan iskeä täysillä Bundesliigan mestaruustaistoon, jossa Leipzig on vielä mukana, mutta ero Bayerniin on kasvanut seitsemään pisteeseen. Kokoonpanorintamalla isoin murhe kohdistuu Christopher Nkunkuun, joka on valitettavasti jälleen loukkaantuneena.

RB Leipzig English

@RBLeipzig_EN
Thank you for your support. We move on together ❤️

Tiistain löylytyksen jälkeen kentälle ei voi odottaa mitään muuta kuin nälkäistä vierailijaa, joka paikan tulleen takoo isännät mahdollisimman rumin lukemin kanveesiin. Vedoksi otetaan vierasvoittoa -1,0 tasoituksella, eli Leipzigin tasan maalin voitolla panos saadaan takaisin ja suuremmat lukemat tuo osuman. Vaikka Bochum tärkeän voiton edellisellä kierroksella sai, on se kiistatta edelleen yksi sarjan heikoimmista, ellei jopa heikoin joukkue.