UHMAPELAAJAT su 20.03. klo 21:00

Bodø/Glimt - Lilleström

Bodø/Glimt jätti-iskussa!

Norjan cup etenee puolivälieriin, ja tipsiottelun joukkueet lähtevät matsiin täysin eri tilanteista. Bodø/Glimt on kuin varkain noussut Norjan parhaaksi joukkueeksi, eivätkä mestaruudet ole missään mielessä sattumaa. Perinneseura Lilleström ei ole ollenkaan tällä hetkellä samanlaisessa loistossa.

Bodø/Glimt tekee kovaa jälkeä myös Euroopassa: Konferenssiliigassa se pudotti juuri hollantilaisen AZ Alkmaarin, ja helmikuussa itse Celtic joutui tunnustamaan norjalaiset paremmikseen sekä kotona että vieraissa. Syksyllä Glimt vei AS Romaa kuin kuoriämpäriä ja voitti murskalukemin 6-1. Nämä päänahkat ovat sitä luokkaa, että norjalaisjoukkueiden taso kalpenee melko lailla. Miinuksena Glimtille pitää mainita torstaisesta matsista tullut ottelurasitus.

🔥 NO NYT! 20€ DEPOLLA 40€ PELIRAHAA + 120 ILMAISKIEKKAA!

Tonybet lyö Uhmisten kasinosiivelle jauhot suuhun!

Tee nyt 20€ talletus ja pelaat yhteensä 40 eurolla. Bonarin lisäksi pääset painamaan 120 ilmaista kiekkaa Cowboy´s Goldiin. Jiihaa!

AJA SITÄ COWBOYTA!

Kuten sanottu, Lilleströmin tilanne on täysin erilainen. Joukkue on pelannut harjoituspelejä ja treenannut kovaa. Viime viikonloppuna cupissa pikkuseura Nardo kaatui puhtaasti, mutta muuten pre-season ei ole ollut kovinkaan vakuuttava. Lisäksi Lilleströmin pelaajatilanne ei ole aivan optimaalinen, vaan runkomiehistöstä puuttuu pelaajia.

Norjan Eliteserien alkaa parin viikon päästä, ja tällä hetkellä Bodø/Glimt on mallattu äärimmäiseen pelikuntoon, kun taas Lilleström on vielä matkalla sitä kohden. Vedot lähtevät matsirasituksesta huolimatta Glimtille – maalin voitolla panos tulee takaisin.

10 euroa pelirahaa