Mestarien liiga ke 27.07. klo 19:00

Bodø/Glimt - Linfield

Rautaisella norjalaisisännällä pakkovoitto! Vieläkö Eetu Vertaisen edustama Linfield jaksaa yllättää?

Linfield on tiputellut tämän vuoden Mestarien liiga -karsinnoissa melkoisia pommeja. Avauskierroksella joukkue nousi kotiottelussaan tappioasemasta voittoon, kun se taklasi jatko-otteluun venyneessä taisteluparissa walesilaisen The New Saintsin. Bodø/Glimt pääsi puolivälieriin vaivattomasti kaatamalla Färsaarten mestarin Klaksvikin ylivoimaisesti. Norjalaisjoukkue lähti myös puolivälieriin järkälemäisenä ennakkosuosikkina, mutta pohjoisirlantilaislaivue otti avauskamppailussa loistavan kotivoiton.

Karsintojen yllättäjäjoukkue Linfield voitti viime viikolla Bodø/Glimtin kotonaan numeroin 1–0 Kirk Millarin maalilla, johon esityön tarjoili suomalaistykki Eetu Vertainen. Pohjois-Irlannin pääsarjan alkuun on vielä tovi aikaa ja vierailija on pelannut eurokarsintojen lisäksi ainoastaan harjoituskamppailuja kesällä. Tällä hetkellä David Healyn ryhmä on voittanut vakuuttavasti viisi matsia putkeen TNS- ja Bodø/Glimt-matsien lisäksi mukaan mahtuu kolme valmistavaa matsia.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Vierailija on siis saanut mukavasti pelituntumaansa pidettyä yllä, eikä se ole täysin harjoittelun varassa ollut edes viime viikon kotivoittonsa jälkeen. Ryhmä pelasi lauantaina norjalaisisännän tavoin ja kaatoi Loughgallin 0–2-numeroin. Lupaavassa vireessä Linfieldin riveihin lainasopimuksella St. Johnstonesta palattuaan ollut Vertainen kumautti joukkueensa avausosuman viikonlopun voitossa. Toisaalta myös Bodø/Glimt oli terävällä jalalla liikenteessä Eliteserienin matsissaan viikonloppuna, kun se hakkasi Jervin peräti maalein 5–0.

On todella vaikeaa uskoa, että norjalaismiehistö kotonaan sössii. Joukkueessa piisaa laatua, jollaisesta valtaosa muista karsinnoissa pelaavista joukkueista voi ainoastaan haaveilla. Linfield on toki osoittanut, ettei se ole kynnysmatto, mutta melkoinen mankeli on tiedossa Aspmyran stadionilla keskiviikkona. Sportaza leipoo vieraille peräti kertoimen 31, joka tuntuu kohtuuttoman suurelta – lähtökohdista huolimatta. Kova puolustuskamppailu vierailla on edessään ja sen olisi onnistuttava toistamiseen täydellisesti omissa. Kuten viikonloppunakin nähtiin, on isännällä poikkeuksellista tulivoimaa ja tehopotentiaalia laajalla rintamalla.

Linfield varmasti tietää, mikä sitä odottaa. Joukkueelta on tähän saakka nähty karsinnoissa erinomaista taisteluilmettä ja uhrautumista, eikä tuleva matsi varmasti ole poikkeus. Vaikka on erittäin todennäköistä, että isäntä kääntää homman itselleen, on Linfieldillä selviytymiskykyä ja valmius pitää numerot siedettävinä. Pelivalinnaksi maistuu reilummallakin panostuksella, että kamppailussa tulee alle kolme maalia (alle 3,0). Avaa tästä pelitili, tutustu loistavaan kohdevalikoimaan ja iske betsit sisään laatukertoimilla!

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa