la 23.10. klo 21:45

Bologna - AC Milan

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko Milanin tappioton putki liigassa?

AC Milanin koko alkukauden kestänyt tappioton putki pistetään isolle koetukselle, kun se kohtaa kotonaan todella vahvasti pelanneen Bolognan. Vierasjoukkue painii pahojen loukkaantumisongelmien kanssa ja sen pitää osoittaa jälleen venymiskykyään.

Kun katsoo kotijoukkueen tuloksia sen pelatessa kotinurmella, voidaan nopeasti todeta, että se tykkää tehdä paljon maaleja kotiyleisönsä edessä. Sinisa Mihajlovicin suojattien saldo neljästä kotipelistä on kolme voittoa ja yksi tasapeli. Tehtyjä maaleja sillä on kasassa yhdeksän kappaletta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Viimeisimmässä Renato Dall’Aralla pelatussa kamppailussa bolognalaiset osoittivat vahvuutensa Laziota vastaan, kun se takoi taululle peräti 3-0-lukemat ja tämä oli oiva osoitus siitä, miten tehokas sen hyökkäys voi parhaimmillaan olla.

Jos on Bolognan kotivire ollut todella hyvä, sitä on ollut myös AC Milanin vierasvire. Neljästä pelaamastaan reissupelistä milanolaiset ovat voittaneet kolme ja pelanneet kerran tasan. Tasapelikin tuli pahasta paikasta Juventuksen kotiluolasta.

Vaikka vierasjoukkue kärsiikin todella pahoista loukkaantumishuolista, on se silti täysin kykenevä iskemään maaleja isäntien verkkoon. Stefano Piolin miehistö ei ole jäänyt kertaakaan maaleitta tämän kauden Serie A:ssa eikä se tapahdu myöskään tässä pelissä.

Vaikka Pioli joutuukin tulemaan toimeen ilman Theo Hernandezia, Brahim Diazia, Mike Maignania, Alessandro Florenzia sekä luultavasti myös Ante Rebiciä, on sillä silti hyökäyksessä paljon tulivoimaa Zlatan Ibrahimovicin, Rafael Leaon sekä Olivier Giroudin johodolla.

Milanin alakerran pelaaminen ei ole ollut viime aikoina vakuuttavaa ja tästä syystä on vaikea nähdä sen pitävän maaliaan puhtaana todella tulivoimaisen Bologna-hyökkäyksen edessä, varsinkin, kun siltä puuttuu Hernandez sekä ykkösmaalivahti Maignan.

Näillä tiedoilla tähän otteluun isketään kohteeksi yli 3,0 maalia. Kummankin joukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut todella tehokasta ja puolestaan omissa on molemmilla soinut myös kovaan tahtiin. Kerrointa tälle kohteelle saa maukkaan 2,10.