Serie A ma 09.01. klo 21:45

Bologna - Atalanta

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ilmaisveto kaupan päälle! Atalantalla on Zapata sivussa, mutta tilanne on Gasperinille kaikkea muuta kuin uusi

Bologna kohtaa maanantaina Atalantan, kun joukkueet pelaavat toista kertaa MM-tauon jälkeen. Isäntä hävisi paluuottelussaan AS Romalle vieraissa ja Atalanta kärsi hieman yllättävämmän pistemenetyksen, kun se pelasi tasapelin Speziaa vastaan. Kummassakin leirissä on kriittisiä poissaoloja, jotka tosin iskevät lujemmin astetta kapeampaan kotijoukkueeseen.

Atalanta on menettänyt jälleen kerran Duván Zapatan sairastuvalle – kolumbialaishyökkääjä ei tunnu millään pysyvän kasassa. Todennäköisesti vikkeläkintun korvaa tämän maanmies Luis Muriel, joka on hieman erityyppinen pelaaja. Ademola Lookman jatkanee kuitenkin edelleen hyökkäyksessä, joten aivan uusiksi se ei mene. Zapatan lisäksi maalivahti Juan Musso lienee edelleen vieraiden vahvuudesta sivussa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Atalanta B.C.

@Atalanta_BC
Avviciniamoci alla sfida di lunedì con alcuni dei gol più belli siglati al Dall'Ara nelle ultime stagioni ⚽️

Getting ready for #BolognaAtalanta with some of our best goals at Dall'Ara from recent seasons 💫

#GoAtalantaGo ⚫️🔵

Isännillä on Atalantaa suurempia huolia hyökkäyspäässä, kun sekä Musa Barrow että Joshua Zirkzee ovat yhä telakalla. Paluuottelussaan joukkue jäi ehkä odotetusti ilman maaleja, mutta löytääkö se viimeistelijöitä edes Atalantaa vastaan? Kahdeksan maalia tällä kaudella iskeneen Marko Arnautovicin pelaaminen on niin ikään kysymysmerkki. Alakerrasta puuttuu lisäksi Kevin Bonifazi.

Viihdettä tuskin tästäkään ottelusta puuttuu, kun Gian Piero Gasperinin Atalanta on kehissä. Paluuottelu oli joukkueelta heikko, mutta repaleinen Bologna sen pitäisi ilmanmuuta voittaa. Kuten sanottu, Zapatan puuttumisesta alkaa olla mittavaa kokemusta ja hyökkäyspäässä vaihtoehtoja riittää. Isännillä yläkerta on selvästi kapeampi. Betsit heitetään tässä matsissa Atalantalle ja tuplataan panokset mukavalla kertoimella.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Atalanta), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Atalanta” 25€ panoksella ja voit voittaa 51€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.