Serie A ke 27.04. klo 21:15

Bologna - Inter

Inter hamuaa takaisin kärkeen! Piinaako isäntä kovien tasapelien jälkeen jälleen yhtä suurseuraa?

Viiden ottelun voittoputkessa takaisin sarjataulukon kärkeen hamuavan Inter Milanin mestaruusjunan rattaisiin kapuloitaan tunkee seuraavana Bologna. Isäntä on ollut viime aikoina yllättävän hyvässä vireessä ja keskiviikkonakin joukkue pääsee melko paineettomassa tilassa kotimatsiinsa. Sarjapaikka on turvattu, eikä ylempään keskikastiin vaikuttaisi olevan enää asiaa. Vieraille tämä kamppailu on ehdoton pakkovoitto.

Interille tämä on tasoittava kamppailu, jonka voitolla joukkue nousee takaisin Serie A:n piikkipaikalle paikallisvastustajansa Interin ohitse. Joukkue on ollut todella vakuuttavassa iskussa kauden tärkeimmillä hetkillä ja kairannut viisi perättäistä voittoa. Mukana on neljän pääsarjavoiton lisäksi Italian Cupin välierissä toisen osaottelun voitto – joukkue koulutti juuri AC Milania peräti maalein 3–0.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Ainoastaan Robin Gosensin pelikunto on vieraiden osalta pieni kysymysmerkki, mutta muilta osin joukkueen pitäisi olla täydessä tikissä vierasreissulla. Isännillä Kingsley Michael puuttuu yhä kokoonpanosta. On muistettava, että isäntä on näyttänyt viime aikoina vaarallisuutensa muita kärkijoukkueita vastaan – ilmaisia pisteitä ei taatusti ole tiedossa ja ottelun merkitys on jättimäinen vieraille. Kotijoukkue puolestaan pääsee kamppailuun niin ikään hyvin levänneenä ja ilman mitään paineita.

Vierailijan syvyys ja laatu on omaa luokkaansa keskinäisessä vertailussa, mutta esimerkiksi Marko Arnautovic on väläytellyt kotijoukkueen hyökkäyksessä viime aikoina ja Inter-alakerta saa olla tarkkana vastaiskujen kanssa. Ennakkosuosikki lähtenee kontrolloimaan kamppailua pallollisen pelaamisen kautta, mutta se tuskin laiminlyö puolustuspelaamistaan. Tämä matsi haisee vähämaaliselle. Inter on kenties sarjan vaikeimmin ohitettava ryhmä tällä hetkellä, mutta toisaalta isännällä on hiljattain kovia kokemuksia kärkiryhmiä vastaan.

Bolognan linjoja ei ole hiljattain Milan sen paremmin kuin Juventuskaan kyennyt parhaalla tavalla murtamaan. Joukkue on pelannut huhtikuussa molempia jättiläisiä vastaan tasurit, eikä antautunut toista milanolaisvastustajaa vastaan kertaakaan ja Vanha rouva sai vain yhden onnistumisen 1–1-numeroin päättyneessä ottelussa. Vierailija saattaa kaivaa voiton, mutta mässäilemään se ei pääsee – pelivalintana toimii alle 2,5 maalia -kohde.

10 euroa pelirahaa