Serie A ma 17.01. klo 19:30

Bologna - Napoli

Pysyykö Napoli kärkipään kyydissä? Vieraiden laadun pitäisi riittää voittoon, ainakin Bolognasta

Bologna on saanut hiljattain pahasti siipeensä niin tuloksellisesti kuin pelaajatilanteensakin muodossa. Vieraille maanantai-illan kamppailu on tärkeä, eikä sen poissaolotilanne ole läheskään yhtä kriittinen kuin isännillä. Napoli ei ole hävinnyt kahdessa edellisessä ottelussaan haettuaan vuoden alkajaisiksi tärkeän vieraspisteen Torinossa Juventuksen vieraana ja voitettuaan viime viikolla kotonaan Sampdorian nollapelillä.

Napoli on Serie A:ssa tilanteessa, jossa sen olisi voitettava kaikki keskikastin joukkueet tällä hetkellä. Kolmannella sijalla majaileva Luciano Spallettin ryhmä on tällä hetkellä seitsemän pisteen päässä sarjaa johtavasta Interistä. Viidennellä sijalla Juventus ja neljäntenä vaaniva Atalanta ovat kuitenkin vain marginaalisesti joukkueen takana.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Isäntien poissaolotilanne on huolestuttava, sillä koronaviruksen takia sivussa on useita pelaajia. Ainakin Emanuel Vignato, Federico Santander ja tärkeä Gary Medel puuttuvat sairastumisten takia. Lisäksi Musa Barrow sekä Ibrahima Mbaye ovat Afrikan mestaruuskisoissa. Jerdy Schouten sekä Kingsley Michael jatkavat niin ikään loukkaantuneina.

Bologna on voittanut viidessä edellisessä ottelussaan ainoastaan kertaalleen ja se on jäänyt sarjassa alempaan keskikastiin. Vierailija pääsee melko hyvällä kokoonpanolla tulevaan kamppailuun ja tiettävästi myös tuore vahvistus Axel Tuanzebe on pelikelpoinen, mikäli paikka avauksessa suinkin irtoaa. David Ospina loukkaantui viikonloppuisessa cup-ottelussa, joten Alex Meret aloittanee vieraiden maalilla. Andre Zambo Anguissa sekä Adam Ounas ovat maajoukkueidensa mukana Afrikan kisoissa.

Vaikka Napolilla on ollut vaikeutensa, ovat kaksi edellistä kamppailua Italian pääsarjassa sujuneet melko mallikkaasti. Vierailla on laadukkaampi miehistö ja isänniltä on muutamia tärkeitä pelaajia sivussa, mikä korostaa eroa entisestään. Pelivalinnaksi otetaan vierasvoitto (1X2) – ottelu on molemmille tärkeä, mutta Napolille pisteet ovat kriittiset.

10 euroa pelirahaa