Serie A ma 11.04. klo 21:45

Bologna - Sampdoria

Ruuti on märkää! Jääkö potentiaali taas tyystin lunastamatta?

Bologna pääsee kotiotteluunsa hyvistä asetelmista, mutta vierailla on pelaajiston osalta edelleen pieniä murheita. Kumpikin on kuitenkin esiintynyt hiljattain korkeintaankin keskinkertaisesti, eikä megasuorituksia olla nähty. Toki isännälle maaliton vierastasapeli AC Milania vastaan oli hieno tulos, mutta sitä ennen tuli lunta tupaan kahdessa kamppailussa. Maalinteko tuntuu ylitsepääsemättömän haastavalle molemmissa leireissä.

Isäntä on jäänyt neljässä edellisessä kamppailussaan kokonaan maaleitta ja kymmenen matsin otannalla sillä on tehtyjä osumia plakkarissa kuusi. Toisaalta vieraiden tilasto ei juuri hohdokkaampi lyhyen otannan tarkastelulla ole – viisi viimeisintä mittelöä ovat tuoneet osumia alle yhden keskiarvolla. Toki neljä maalia viiden kamppailun otannalla on tyhjää parempi. Kotijoukkueella on lähes pelkästään sitä tyhjää.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

On kuitenkin huomioitava, että isäntien poissaolotilanne on hiuksenhienosti parempi. Tutut naamat Lorenzo Da Silvestri sekä Kingsley Michael ovat yhä sivussa, mutta mitään uusia poissaoloja ei pitäisi olla. Vierailla tärkeimmistä pelaajista Mikkel Damsgaard on poissa, mikä verottaa hyökkäyspäässä rujosti laadusta. Kun myös Manolo Gabbiadini sekä Sebastian Giovinco jatkavat sairaslistalla, jostain pitäisi kaivaa ratkaisijoita.

Sinänsä on ymmärrettävää, että kotijoukkue on ennakkosuosikki. Toisaalta taas vieraiden peli-ilme on ollut ehkä hieman parempi – ainakin tulosta on syntynyt enemmän. Vaikka Bologna ei ole aivan toivotulla tavalla hyökkäyspäässä onnistunut, on sen puolustaminen ollut vahvan vakuuttavaa. Pelivalinnaksi tähän lähtee kupongille, että maaleja syntyy alle 2,5. Kerroin on jopa yllättävän hyvä lähtlökohtiin suhteutettuna ja tässä haisee puoli-ilmainen raha.

Selvää ennakkosuosikkia on melko haasteellista osoittaa, joten hulluimmat voivat napata vaikka vähämaalisen tasurin kupongille, kun sillä saa jo astetta isompaa siikaa nostella. Uhmapelaajat satsaa kuitenkin uhmakkaaseen panostukseen ja hieman matalamman riskin kohteeseen.

10 euroa pelirahaa