Serie A pe 27.01. klo 19:30

Bologna - Spezia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huippuvalinta Serie A:han! Mikä on yli puolet vieraiden maaleista viimeistelleen ykköstykin kunto?

Serie A:ssa on makoisa betsi perjantaille! Edelleen ensimmäistä kotivoittoaan MM-tauon jälkeen metsästävä Bologna kohtaa vihdoin siedettävän vastustajan ja Uhmapelaajat tykkää isäntien mahdollisuuksista. Ykköshyökkääjä on edelleen sivussa, mutta se ei tässä tapauksessa maailmaa kaada – vierailla on isommat huolet pelaajiston suhteen.

Arsenaliin matkannut Jakub Kiwior ei enää ole Thiago Mottan luotsaaman Spezian harvoja ilonaiheita, joten ne ovat entistä vähemmällä. Alakerta on täynnä kysymysmerkkejä eikä Milanista Kiwioria puolustuksen keskustaan paikkaamaan hankittu Mattia Caldara täysin ole vakuuttanut. Alakerran pelaajista puuttuvat ainakin Simone Bastoni sekä maalivahti Jeroen Zoet.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Isännillä Marko Arnautovic on sivussa, mutta Musa Barrow on mainio paikkaaja hyökkäyspäähän. Vasta 21-vuotias hollantilaislupaus Joshua Zirkzee tarjoaa hieman erilaisen vaihtoehdon Bologna-luotsille Luca Gottille. Pääpaino on kuitenkin sillä, että yläkertaan vaihtoehtoja riittää. Maanantaina joukkue oli niin ikään kotonaan Cremonesea vastaan todella vahva ja olisi ehkä ansainnut 1–1-tasapeliä enemmän dominoituaan matsia mennen tullen.

Bologna FC 1909

@BolognaFC1909en
If Monday didn't fill your appetite, more Rossoblù action from the Dall'Ara tomorrow 🏠❤️💙

#WeAreOne

Vieraiden tilanne suhteessa ykköshyökkääjän puuttumiseen on toisenlainen. M’Bala Nzolan pelikunto on kysymysmerkki, mutta miehen merkitys Mottan ryhmälle on ehkä liiankin suuri. Yhdeksän maalia tällä kaudella latoneen angolalaisen onnistumisia lukuun ottamatta maalisarakkeessa on ollut vaisua. Yhteensä Spezia on tehnyt 17 maalia eli yli 50-prosenttisesti niistä on vastannut ykköspyssy. Jos Nzola on edelleen sivussa, pudonnee kerroin roimasti nykyisestä pelipäivänä. Isännän maanantain näytöksen jälkeen tämä palautus tuntuu suorastaan lahjalta!

Bologna ei ole päässyt parhaisiin tuloksiinsa tai suorituksiinsa MM-tauon jälkeen, mutta nyt vastustaja on inhimillinen. Isäntien kovimpiin kilpailijoihin lukeutuva Spezia on voittanut yhdeksästä vierasottelustaan ainoastaan kaksi ja tehnyt reissussa vaivaiset neljä maalia kuluvalla kaudella. Pelivalinnaksi maistuu reilulla panostuksella kotivoitto (1X2).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Bologna), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Bologna” 25€ panoksella ja voit voittaa 49€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.