ti 07.05. klo 22:00

Bolton - Barnsley

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Altavastaaja avaa pelin ja ottaa riskejä – kaikki nyt tietää, mitä siitä seuraa!

Varma kevään merkki ovat Englannin jalkapallon nousukarsinnat, jotka alkoivat League Onen osalta viime viikolla. Bolton jatkoi loppukauden vahvaa menoaan kaatamalla ensimmäisessä osaottelussa Barnsleyn vieraissa. Kotona riittääkin vähän vaatimattomampikin tulos Wembleylle nousufinaaliin pääsemiseksi. Sattuman varaan ei Bolton taatusti halua jatkopaikkaa päästää, vaan hyvää tekemistä on varmasti luvassa tiistainakin.

*Tsekkaa tästä toukokuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Bolton ajautui viime vuosikymmenen aikana aladivareihin seuran talouden romahdettua. Rahahuolet eivät ole ohi uusienkaan omistajien aikana, mutta urheilullisesti ollaan aallonpohjan jälkeen nousussa. Nousu olisi varmasti kannattajille mieleen vaikeiden vuosien jälkeen. Joukkueessa ei ole tuoreita loukkaantumisia, mutta pari pitkäaikaisempaa poissaoloa sentään on.

Barnsleyn mojo loppui huhtikuun alussa, jonka jälkeen ei sarjapeleistä saatu kuin pari tasapelipistettä. Valmentaja Neill Collins sai tämän vuoksi kenkää, eikä väliaikaiseksi pomoksi nimitetty Martin Devaney ole onnistunut kääntämään joukkueen kelkkaa. Loukkaantumisia on muutama, mutta kokoonpanon suhteen mennään todennäköisesti melko samoilla linjoilla kuin aikaisemmissa matseissa.

Barnsleyn on pakko avata peliä ja lähdettävä kairaamaan kavennusta tilanteeseen riskilläkin. Tämä antaa Boltonille mahdollisuuksia, ja maaleja voidaan hyvinkin nähdä tavallista enemmän. Vetoihin kelpaa longshotti vähintään neljästä maalista. Bethardin tarjous on maittava – se on nimittäin maailman korkein.

*Tsekkaa tästä toukokuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!