CHL la 02.09. klo 20:45

Bolzano - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Avausmatsi herätti lupauksia, ja suosikkiasema on oikeutettu – mutta tolkku se on pilaillessakin!

Ilveksen kilpailulliset ottelut alkoivat tällä kaudella CHL:n vierasotteluilla, ja lauantaiksi tie vie Tirolin eteläiseen osaan, jossa Italian paras seurajoukkue HC Bolzano operoi. Joukkueiden tunnelmat torstaina olivat päinvastaisia, sillä hyvästä alusta huolimatta Bolzano ei onnistunut tekemään ryöstöä Mannheimista, mutta Ilves puolestaan haki pisteet mukaansa Pardubicelta hienon taistelun jälkeen.

Bolzano menetti viime kauden jälkeen monet tehokkaimmista pelaajistaan, mutta ICEHL-liigan runkosarjassa pisteen per peli nakutellut Dustin Gazley jäi seuraan. Maaliin siirtyi ruotsalainen Niklas Svedberg. Kotoisesta liigasta tuttuja pelaajia ovat Blake Barlett, Josh Teves sekä Ilvestä aikaisemmin edustanut Mike Halmo. Joukkueessa on hyvin vahva pohjoisamerikkalainen klangi. Avausmatsissa Bolzano meni vastoin ottelutapahtumia 0-2 johtoon, mutta Mannheimin puristus oli lopulta vieraille liikaa.

Ilveksen rosteri meni melko rankalla kädellä uusiksi viime kauden jälkeen, sillä moni profiilipelaaja lähti muihin maisemiin, ja Petri Kontiola ripusti hokkarit naulaan. Tilalle on saatu laadukkaita pelaajia, ja tämän joukkueen pitäisi vihdoin olla Antti Pennasen näköinen. Suuresta vaihtuvuudesta huolimatta Ilveksen esitys oli Pardubicessa kauden ajankohtaan nähden tiivis. Joukkue pelasi kärsivällisesti, ja onnistui paikoissaan isäntiä paremmin. Avausvoitto herätti lupauksia vieraskannattajien riveissä.

Ilves on tässä ottelussa suosikki, mutta kertoimet ovat lähteneet jo laukalle. Niinpä Bolzanoa voi ostaa, mutta pidetään maltti mielessä. Vetosuositus on konservatiivinen 1.5 maalin tasoitus, jolla lunastaa vielä maalin tappiollakin. Veto kantaa riskin mukavasti, vaikka maalin tappiolla maalivahdin pois ottaminen jonkunlainen riski aina onkin.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Bolzano +1.5 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.