ATP ke 04.01. klo 12:00

Bonzi - Ruusuvuori

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Viime vuonna finaalissa! Avaako Emil Ruusuvuori kautensa suvereenilla voitolla Punessa?

Suomalaisherkkua on jälleen tarjolla tennisfaneille, kun Emil Ruusuvuori ponnistaa laadukkaan harjoituskauden jälkeen takaisin ATP-kentille. Viime vuonna turnaus pelattiin vasta helmikuun alussa sattuneista syistä, mutta nyt painetaan normikaavalla heti vuoden alusta. Kuten muistetaan, ATP-listan sijalta 40 tämän kauden aloittavan suomalaisen startti jo edelliseen sesonkiin oli räjähdysmäinen ja viimeksi mies pääsi nimenomaan Punessa aina finaaliin saakka. Ranskalaispelaaja Benjamin Bonzi tarjoaa mukavan haasteen avauskierroksella.

Ruusuvuoren potentiaali on laajalti tiedossa, mutta pystyykö 23-vuotias murtautumaan alkavalla sesongilla jopa Top 30 -sijoille maaimanlistalla? Edellisen kauden avauspuolikas oli erittäin vahva, mutta lopulta tasaisuus ei vielä aivan riittänyt. Nyt alkavalla sesongilla odotukset ovat korkealla ja harjoituskaudella on varmasti panostettu esimerkiksi syöttöön, johon nimenomaan tasaisuudelle olisi tarvetta vertailussa esimerkiksi maailman 30 parhaan joukossa oleviin pelaajiin.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Emil Ruusuvuori (@emilruusuvuori) jakama julkaisu

Ruusuvuori on todella vahva takakentällä, jonka osalta ei varmasti häviä ranskalaiselle. Tämä on merkittävää, koska Bonzin vahvuutena voi pitää nimenomaan kyseistä osa-aluetta ja pidempiä palloralleja. Todellisuudessa maailmanlistalla sijalla 60 majaileva pelaaja on Ruusuvuorta alttiimpi helpoille virheille ja sortuu toisinaan liiankin rohkeaan pelaamiseen. Hyvä kamppailu on varmasti tiedossa, mutta loppuviimein suomalainen on pelaajista selvästi laadukkaampi.

Jos Ruusuvuori saa ykkössyöttönsä kulkemaan, ei mitään ongelmia pitäisi olla. Bonzi avauskierroksen vastustajana sopii varmasti suomalaiselle hivenen omintakeisesta lyöntityylistään huolimatta. Pitkiä palloralleja lienee luvassa, joten Ruusuvuori pääsee rakentamaan lyönti- ja pelituntumaa mukavasti heti vuoden avausottelussa. Mikäli ihmeitä ei tapahdu, nappaa suomalainen ottelussa rutiininomaisen voiton suoraan kahdessa erässä.

Pelivalinnan kanssa ei kauden avauksen osalta pelleillä tai oteta turhia riskejä, vaan isketään tiketille Ruusuvuoren voittoa vähintään kolmen pelin erolla (Pelitasoitus – Ruusuvuori -2,5). Kaksikon edellisessä kohtaamisessa syyskuussa Astanan ATP:lla Bonzi lopetti ottelun kesken pienen loukkaantumisen vuoksi, mutta suomalainen takoi avauserän nimiinsä 6–2-lukemin.

Betsaa Ruusuvuoren voittoa ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Games Spread – Ruusuvuori -2,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Games Spread – Ruusuvuori -2,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 49€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.