Bundesliiga la 04.11. klo 19:30

Borussia Dortmund - Bayern München

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Der Klassiker on taas täällä! Kaataako Dortmund poissaolohuolista kärsivän jättiläisen?

Lauantaina Bundesliigassa päästään kauan odotetun Der Klassikerin kimppuun, kun viikolla yllätystappion kärsinyt Bayern München matkaa Borussia Dortmundin vieraaksi. Bayern on luonnollisesti suosikki, mutta sillä on runsaasti mietittävää kokoonpanon suhteen ja Dortmundilla on loistava paikka yllättää. Varmaa on se, että tässä matsissa viihdearvo on kohdallaan!

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto!

Dortmund on pysynyt suurelta osin poissa otsikoista, sillä Bayernin lisäksi Leverkusen sekä Stuttgart ovat aloittaneet kauden ennen kaikkea hyökkäyssuuntaan säkenoivämmin. Dortmund on kuitenkin kerännyt pisteitä tasaisen vahvalla tahdilla eikä esimerkiksi yhtään tappiota ole vielä Bundesliigan puolella tullut. Avauksen pelaajista ainoastaan Emre Can on mahdollisesti sivussa ja loistava uutinen isäntien kannalta on se, että ykkösvahti Gregor Kobel ei loukkaantunut pidemmäksi aikaa, vaan oli jo tolppien välissä kun Dortmund kaatoi Cupin matsissa Hoffenheimin lukemin 1-0.

Borussia Dortmund

@BlackYellow
🎙️ Terzic

"We always have absolute support from our fans, not just at home games. That's extraordinary. Tomorrow it will be full and extremely loud again. We want to do justice to that tomorrow. We are ready to fight for the next victory!"

Bayernilta nähtiin viikolla todellinen emämoka, kun se putosi Saksan Cupista kolmannella sarjatasolla heikosti esiintynyttä Saarbruckenia vastaan. Katseet oli varmasti jo osittain tässä ottelussa, mutta kakkosmiehistölläkin matsi olisi pitänyt hoitaa mennen tullen. Poissaolohuolet osuu tällä kerralla vieraiden suuntaan. Joshua Kimmich on pelikiellon vuoksi sivussa ja hänen lisäksi alakerran vaihtoehdoista Mathijs de Ligt, Raphael Guerreiro sekä Noussair Mazraoui ovat sivussa ja Dayot Upamecanon pelikunto selviää ottelun alla. Konrad Laimer pystyy laitapakin tontilla paikkaamaan, mutta todennäköisesti häntä tarvitaan keskikentällä varsinkin kun myös Leon Goretzkan pelikunto on epävarma.

FC Bayern Munich

@FCBayernEN
🎙 Tuchel on going out of the DFB-Pokal: "We've got no reason to give up hope. We're on a good run in the Bundesliga and we've got full confidence in our strong team. [...] Unfortunately, losing is just a part of sport. Now, we've got to bounce back."

#MiaSanMia #BVBFCB

Bayern on kiistatta Bundesliigan paras joukkue, mutta tässä matsissa Dortmundin kotietu ja vieraiden poissaolot huomioiden isäntien kertoimet on liian korkealla. Kupongille päästään iskemään Galaksinon tarjoamaa 3,85 kerrointa Dortmundin suoralle voitolle. Bayern ei ole vielä tällä kaudella Bundesliigan puolella hävinnyt, mutta se ei kovinkaan paljoa yllätä ja kärkijoukkueita kuten Leipzigiä ja Leverkusenia vastaan nähtiin se, että jopa jättiläinen on haavoittuvainen.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Dortmundille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Borussia Dortmund” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 96,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.