Bundesliiga la 30.04. klo 16:30

Borussia Dortmund - Bochum

Jääkö Bochum jälleen maaleitta Dortmundin poissaoloista huolimatta?

Bundesliigassa toista sijaa hallitseva Borussia Dortmund saa lauantaina Bochumin vastaansa. Mestaruustaistelu laitettiin edellisenä viikonloppuna lopullisesti pakettiin, joten enää Dortmundin tavoitteena on pitää kiinni toisesta sijasta ja saada kaudelle positiivinen loppu. Bochum on selvä altavastaaja, mutta Dortmundin kokoonpanohuolet tasoittaa tilannetta. Todennäköisesti pisteet jää isännille, mutta Bochum ei niistä helpolla luovu.

Dortmundin vakuuttava voitto Wolfsburgista lukemin 6-1 ei kauas kantanut, sillä heti perään vastaan asettui Bayern München. Dortmund tarjosi toisella puoliajalla kelvollisen vastuksen, mutta lopulta Bayern varmisti mestaruuden lukemin 3-1. Tulos ei yllätä, sillä Dortmund on joutunut pahoihin vaikeuksiin kokoonpanojen osalta. Tähtihyökkääjä Erling Haaland ei vaikuta olevan täydessä pelikunnossa ja laadukkaita pelaajia on iso kasa sivussa. Bochumia vastaan sivussa ovat muun muassa Emre Can, Mahmoud Dahoud, Thorgan Hazard, Mats Hummels ja Gregor Kobel.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Bochumilla on maalihanat pahasti tukossa. Voitettuaan Hoffenheimin viimeisimmät kolme matsia Bochum on takonut ilman maalin maalia. Leverkusenista 0-0 tasapeliä voidaan pitää kovana tuloksena, mutta Freiburgin vieraana takkiin tuli lukemin 0-3 ja viimeisimpänä Augsburg ryösti pisteet lukemin 0-2. Dortmundia vastaan puolustuspään tukkiminen on ensimmäinen tavoite, mutta jostain pitäisi myös tehoja löytää, sillä Dortmundin nollaaminen ei kuulosta kovinkaan todennäköiseltä. Puolustuspään osalta tilannetta heikentää Danilo Soaresin ja Konstantinos Stafylidisin poissaolot.

Peli-ideaksi vähämaalisuus kiinnostaa maltillisesti alle 3,5 maalin linjalla. Dortmundin alakerta on poissaolojen myötä haavoittuvainen, mutta tasoero on edelleen suuri ja hallinta tulee olemaan isännillä, joten Bochumin paikat tulee olemaan vähissä. Bochumin tehot on täysin kateissa, mutta ei isännilläkään ketsuppipullo ole varsinaisesti auki. Wolfsburgin Dortmund toki murskasi, mutta sitä ennen pisteitä irtosi enemmänkin vahvan puolustuspelaamisen voimin. Vaikka Dortmund saisi hyökkäyksen rullaamaan, voi matsi jäädä vähämaalisuuden puolelle puhtaasti vieraiden tehottomuuden avulla. Lisäksi isäntien ykköstykki Haaland on Wolfsburg-ottelun kahta maalia lukuun ottamatta ollut kaukana parhaasta vireestä.

10 euroa pelirahaa