su 17.03. klo 18:30

Borussia Dortmund - Frankfurt

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ainekset yllätykselle! Jatkuuko Frankfurtin vahvat otteet Dortmundin vieraana?

Bundesliigan osalta kierros huipentuu sunnuntaina laadukkaan matsin parissa, kun Borussia Dortmund isännöi Frankfurtia. Joukkueet löytyy sarjataulukosta peräkkäisiltä sijoilta 5. ja 6., mutta ero on Dortmundille seitsemän pisteen verran. Molemmat lähtee matsiin hyvässä iskussa ja ennakkosuosikkina toimii illan isäntä, mutta Uhmapelaajat näkee markkinaa suuremmat mahdollisuudet Frankfurtin yllätykselle.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ riskitön veto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Dortmundin osalta mestaruushaaveet kuopattiin jo ajat sitten, mutta RB Leipzigin ja Stuttgartin ollessa loistavassa iskussa jopa paikka neljän parhaan joukossa tulee tekemään tiukkaa. Katseet on jatkossa suurelta osin Mestarien liigassa, jossa jatkopaikka irtosi kuluneella viikolla PSV:tä vastaan yhteismaalein 3-1. Seuraavana vastaan astuu Atletico Madrid. Tulevasta ottelusta tärkeimpinä sivussa ovat Marcel Sabitzer sekä Julian Ryerson ja lisäksi Jadon Sanchon pelikunto on epävarma.

Borussia Dortmund

@BlackYellow
LET'S GET IT!!!!

Frankfurt on kaikessa hiljaisuudessa tehnyt kelvollista jälkeä kärjen takana ja odotetusti vieraat on taistelemassa sijoista 5-6. Tämän kalenterivuoden puolella ainoa selvempi ohipeli nähtiin helmikuun alussa, kun Kölnin vieraana punaisen kortin jälkeen tuli tappio lukemin 2-0. Muutoin Frankfurt on kerännyt pisteitä hyvään tahtiin, vaikkakin täysiä pistepotteja voisi olla enemmänkin. Nyt alla on tosin kaksi voittoa ja hyvät eväät jatkaa eteenpäin, sillä alustavasti ainoa merkittävämpi poissaolija on vain parissa ottelussa esiintynyt Sasa Kalajdzic.

Eintracht Frankfurt

@eintracht_eng
The perfect birthday present! 😍🎁

⏹️ #SGE | #SGETSG 3-1 | #Eintracht125

Vaikka Dortmund paperilla on vahvempi joukkue ja kotietu nostaa tasoeroa entisestään, on muut tekijät otteluun lähdettäessä Frankfurtin puolella. Aikaisemmin mainitusta PSV-ottelusta on jo useampi päivä, mutta silti pientä lepoetua on annettava Frankfurtin suuntaan ja lisäksi poissaolotilanne on miinusmerkkinen Dortmundin suuntaan, sillä varsinkin Sabitzer on tärkeä peluri keskikentällä. Näistä lähtökohdista vedot lähtee Frankfurtille – myös tasoitusvetoja kannattaa harkita, mutta nyt napataan suurella kertoimella kokeilu vierasvoiton puolesta.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto 1×2 – Frankfurt ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.