Bundesliiga la 22.04. klo 19:30

Borussia Dortmund - Frankfurt

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Mitä tekee Dortmund? Oliko edellisen kierroksen tunarointi kuolinisku mestaruushaaveille?

Bundesliigassa lauantai päätettään todellisen huippumatsin parissa, kun Borussia Dortmund saa vieraakseen Frankfurtin. Frankfurtin otteet on ollut hieman laskemaan päin aivan kauden parhaista hetkistä, mutta edelleen erittäin laadukkaasta joukkueesta on kyse. Isännät puolestaan on vielä mukana mestaruustaistossa, mutta edellisen kierroksen sekoilu ei lupaa hyvää.

Dortmundin kausi on ollut kokonaisuudessaan vahva ja edes näin pitkään mestaruustaistossa roikkuminen on ollut hyvä suoritus. Edelleen mestaruus on mahdollinen, sillä ero Bayerniin on vain kaksi pistettä, mutta edellisen kierroksen sähläys Stuttgartia vastaan oli anteeksiantamaton. Dortmund pääsi aikaiseen kahden maalin johtoasemaan ja lisäksi Stuttgartin puolustaja sai punaisen kortin ensimmäisellä jaksolla. Siitä huolimatta Dortmund päästi Stuttgartin tasoihin ja vaikka Giovanni Reyna iski vielä lisäajalla Dortmundin johtoon, tasoitti Stuttgart jälleen ajassa 90+7.

Bundesliga English

@Bundesliga_EN
Busy afternoon for the mathmeticians at @AWScloud 🧮🤯

#Bundesliga | #BundesligaMatchFacts

Frankfurtin tahti on hieman hiipunut ja tällä hetkellä tavoitteena on nousu takaisin kuuden parhaan joukkoon. Bundesliigan puolella täydet pistepotit on ollut harvassa ja hyvistä otteista on ollut korkeintaan tasapeli tarjolla. Viime kierroksella Mönchengladbachia vastaan maaliodottamien valossa Frankfurt olisi voinut jopa voiton napata, mutta lopulta taistelu ja Randal Kolo Muanin kauden 13 osuma riitti vain 1-1 tasatulokseen.

Eintracht Frankfurt

@eintracht_eng
🎙️ Oliver Glasner's pre-match presser:

”This team have shown in the past that they can stand up and be counted even when people are least expecting it. We’re capable of getting a win in Dortmund.”

#SGE I #BVBSGE

Kupongille päätyy yli 3,0 maalia, eli tasan kolmella panos saadaan vielä takaisin ja runsasmaalisemmat lukemat tuo osuman. Ottelussa on kaikki ainekset erittäin viihdyttävään ja runsasmaaliseen vääntöön. Kumpikin joukkue on hyvä ylöspäin eikä Dortmund puolustuspelaaminen kuulu Uhmapelaajien arvioissa sarjan parhaimmistoon. Lisäksi poissaolot voi kolahtaa juurikin puolustukseen, sillä Dortmundilla Nico Schlotterbeckin ja Niklas Sülen pelikunto on epävarma. Lisäksi vieraiden puolustuksesta Evan Ndicka on varmuudella sivussa.