Bundesliiga pe 14.01. klo 21:30

Borussia Dortmund - Freiburg

Kestääkö Freiburgin alakerta poissaolot? Dortmundilla on vielä runsaasti parannettavaa!

Bundesliiga-kierros startataan tuttuun tyyliin perjantaina, kun sarjakakkonen Borussia Dortmund isännöi kauden suurinta yllättäjää Freiburgia. Freiburg voitti kauden ensimmäisen kohtaamisen kotona lukemin 2-1, mutta luonnollisesti selvästi vahvemman materiaalin omaava Dortmund on otteluun selvä ennakkosuosikki. Pystyykö Freiburg yllättämään toistamiseen? Ehdottomasti!

Syyskausi ei mestaruustaistoa ajatellen ollut Dortmundin osalta paras mahdollinen, mutta kevätkausi starttasi sen osalta täydellisesti – Bayern München jäi pisteittä ja Dortmund haki vieraspisteet Frankfurtilta. Nyt eroa on siis ‘’vain’’ kuusi pistettä, mutta edelleen Marco Rosen poppoolla on suuria askelia otettavana.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Puolustus on osittain poissaoloista johtuen ollut Dortmundin kompastuskivi ja sitä se meinasi olla myös viime matsissa. Frankfurt käytti Dortmundin alakerran virheitä hyvin alkuun iskemällä taululle lukemat 2-0. Ottelun viimeiset 20min toi kuitenkin esiin Dortmundin menestyksen avaimena ollutta hyökkäyspeliä ja lopulta vaikeimman kautta täysi pistepotti tarttui matkaan. Loppuhetkien nousuihin turvautuminen ei kuitenkaan pitkässä juoksussa ole kovinkaan voittavaa touhua.

Freiburgin kautta voidaan pitää jo nyt nappisuorituksena, mutta nälkä kasvaa syödessä. Neljäs sija on tällä hetkellä hallussa, mutta erot alaspäin on todella pienet ja viime ottelun tapaisiin romahduksiin ei ole varaa. Arminia Bielefeldiä vastaan ensimmäiset 50min sujui hyvin ja Freiburg oli jo kahden maalin johdossa. Kuin salama kirkkaalta taivaalta Bielefeld oli tasoissa kahdella varsin helpolla maalilla ja lopulta yhteen pisteeseen oli tyytyminen. Vahva alakerta on ollut Freiburgin menestyksen taustalla, mutta tilanne hankaloituu, kun sivussa ovat maalivahti Mark Flekken sekä puolustaja Nico Sclotterberck.

Freiburgin poissaoloista on laskettava miinusta, mutta etenkin ilman yleisöä pelattavassa ottelussa ei Dortmund aivan markkinan tasoiseksi suosikiksi taivu. Dortmundin alakerta on kaikkea muuta kuin vakaa ja Freiburg kykenee pitämään isäntien tähdet aisoissa. Vieraille +1,5 maalin tasoitus lapulle ja ei muuta kuin jännittämään!

10 euroa pelirahaa