Bundesliiga la 14.05. klo 16:30

Borussia Dortmund - Hertha Berlin

Järjestääkö Dortmund vielä yhdet maalijuhlat?

Bundesliigan viimeisellä kierroksella panoksettomasti pelaava Borussia Dortmund saa vieraaksi Hertha Berlinin, joka yrittää välttää putoamisen. Pisteellä vieraat varmistaisi säilymisen, mutta se vaatii nappisuorituksen. Tässä taistossa on ainekset maalijuhlille.

Vaikka varsinaista panosta Dortmundilla ei ole, on kyseessä eri tavalla iso ottelu. Kyseessä on muutamalle pelaajalle viimeinen ottelu Dortmundissa ja yksi heistä on Erling Haaland. Norjalainen maalitykki jatkaa ensi kaudella maalitehtailua Manchester Cityn paidassa, joten motivaatiota viimeiseen rypistykseen löytyy varmasti.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Dortmundin osalta loukkaantumishuolet on sekoittanut kautta isolla kädellä ja tässäkin matsissa lopullista avausta voi vain arvailla. Hyökkäyssuuntaan tulivoimaa löytyy laajalti ja ennen kaikkea Herthan heikkoa alakertaa vastaan maaleja sopii odottaa, mutta samalla puolustussuuntaan Dortmundilla on ollut monet kerrat isoja kysymysmerkkejä. Edellisissä 5 ottelussa Bundesliigan puolella Dortmund on viimeistellyt 15 osumaa, mutta myös omissa on kolissut yhdeksän kertaa.

Hertha voi pisteellä varmistaa säilymisen, mutta tappiolla tilanne on Stuttgartista kiinni. Stuttgart kohtaa Kölnin kotona ja voitolla se nousisi Herthan kanssa tasapisteisiin ja maalieron turvin ohi. Vierailla sivussa ovat Linus Gechter, Lukas Klünter, Dong-Jun Lee, Kelian Nsona sekä Alexander Schwolow.

Herthan tilanne on heikko. Vieraat ovat vastaanottavana osapuolena, mutta ottaen huomioon Dortmundin tulivoiman ja Herthan heikon alakerran, joutuu vieraat todennäköisesti myös metsästämään maaleja jossain vaiheessa. Suuremmat murskatappiot vieraat on onnistunut viime aikoina välttämään, mutta koko kauden osalta ainoastaan Greuther Fürth on päästänyt enemmän maaleja. Mitään erityisen maistuvaa kohdetta ei tällä kerralla löydy, mutta yli 3,5 maalille tarjottu 1,78 kerroin ansaitsee pienen panoksen.

10 euroa pelirahaa