su 25.02. klo 18:30

Borussia Dortmund - Hoffenheim

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hoffenheimin puolustuspeli loistaa poissaolollaan – laittaako Dortmund maalijuhlat pystyyn?

Bundesliigassa tarjoillaan sunnuntaina kolme matsia ja lähtökohtaisesti vauhdikkain on luvassa keskimmäisenä, kun vastakkain asettuu Borussia Dortmund sekä Hoffenheim. Kumpikaan joukkueista ei erityisen vahvassa iskussa ole, vaikkakin Dortmundilla ongelmia on vähemmän ja tästä matsista pitäisi irrota kolme pistettä.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Dortmundin kohdalla mestaruustaisto on jo syytä unohtaa, sillä kärkikaksikko on karannut kauas ja myös pelillisesti Dortmund on jäänyt Bayern Münchenin sekä Leverkusenin jalkoihin. Sen lisäksi jopa paikka neljän parhaan joukkoon tulee tekemään tiukkaa, sillä Stuttgart pelaa sensaatiomaista kautta ja RB Leipzig on isäntien kanssa pitkälti samalla viivalla. Kokoonpanohuolet on hyökkäyksen osalta vähentyneet, mutta puolustuksesta Niklas Sülen pelikunto on epävarma ja ykkösvahti Gregor Kobel on sivussa.

Borussia Dortmund

@BlackYellow
All to play for 🤝

Hoffenheim on vakiinnuttanut paikkansa keskikastissa, mutta tuloskunto on tällä hetkellä erittäin heikko. Bundesliigassa viimeisistä kahdeksasta ottelusta vieraat ei ole voittanut yhtään eikä se ole pystynyt kurittamaan sarjan heikoimpia joukkueita. Hoffenheimin vahvuudet on hyökkäyspäässä, mutta puolustus sen sijaan on romuttanut haaveet kerta toisensa jälkeen – viimeisten 10 ottelun aikana Hoffenheimin 20 päästettyä maalia on sarjan eniten. Merkittävimmät poissaolijat ovat hiljattain puolustuksessa avauksen paikan ottanut Stanley Nsoki sekä keskikentällä Grischa Prömel.

TSG Hoffenheim EN

@tsghoffenheimEN
Get well soon, Grischa!

Our number 6 suffered an injury to the inner ligament in his right knee during yesterday's match and will be out until further notice.

Maalilinja on asetettu varsin korkealle 3,5 kohdalle, mutta Uhmapelaajien arvio vähintään neljälle osumalle on jopa vielä markkinaa korkeampi ja näin ollen lapulle napataan overia. Hoffenheimin runsasmaalinen luonne on iso tekijä, mutta myöskään Dortmundin puolustuspelaaminen ei ole ollut aivan sarjan kärjen tasolla. Lisäksi Kobel on yksi sarjan parhaista maalivahdeista, joten hänen poissaolo parantaa Hoffenheimin mahdollisuuksia.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Dortmund-Hoffenheim yli 3,5 maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Dortmund – Hoffenheim yli 3,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 46,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.