Bundesliiga la 06.08. klo 19:30

Borussia Dortmund - Leverkusen

Bundesliigan huippukamppailusta on odotettavissa vauhdikasta ja äärimmäisen viihdyttävää, mutta vedot päästään iskemään vähämaalisuuden suuntaan

Lauantaina Bundesliigan avauskierroksella on todellinen herkkupala tarjolla, kun illan viimeisessä ottelussa kohtaavat Borussia Dortmund ja Leverkusen. Myös tulevalla kaudella molempia joukkueita odotetaan kärkikahinoihin ja ennen kaikkea Dortmundilla on mielenkiintoinen kesä takana ja isot odotukset tulevalle kaudelle. Tylsää matsia ei varmastikaan ole luvassa!

Dortmundilla on ollut kiireinen kesä. Edin Terzic ottaa ohjat ja sen tason miehistö on kasassa, että kaiken mennessä putkeen Dortmund tulee laittamaan Bayern Münchenin tiukille mestaruustaistossa. Karim Adeyemi on erittäin mielenkiintoinen nimi hyökkäyksessä ja odotukset on korkealla, varsinkin kun varsinaiseksi korvaajaksi Haalandille hankittu Sebastien Haller on tovin sivussa. Suurimmat parannukset saatiin alakertaan, kun tulevalla kaudella toppariparin muodostaa Niklas Süle sekä Nico Schlotterbeck – ainakin paperilla Dortmundin alakerta otti askeleen eteenpäin.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Leverkusen sijoittui viime kaudella kolmanneksi. Vaikka puolustuspeli ei esimerkiksi Bayernin tai RB Leipzigin tasolle yltänyt, kertyi tulivoimaisen hyökkäyspelin avulla pisteitä komeasti. Paikka neljän parhaan joukossa todennäköisesti on luvassa, mutta sijoituksen parantaminen vaatii kehitystä puolustussuuntaan. Siirtomarkkinoilla Leverkusen on ollut varsin passiivinen – hyökkäyksestä Lucas Alario lähti Frankfurtiin, mutta Adam Hlozekista odotetaan tutkaparia fantastisen kauden pelanneelle Patrik Schickille.

Hallerin lisäksi Dortmund joutuu tulemaan toimeen ilman uutta puolustajaa Sülea, josta pieni miinus on annettava. Leverkusen ei myöskään aivan parhaalla avauksella pääse uuteen kauteen, sillä kesken viime kauden loukkaantunut Florian Wirtz on vasta tekemässä paluuta pelikentille. Myös Amine Adli on sivussa keskikentältä.

Vaikka vastakkain on kaksi vahvan hyökkäyskaluston omaavaa joukkuetta, päästään pieni veto iskemään underille 3,5 maalin linjalla. Ei ehkä kaikista herkullisimman kuuloinen idea, varsinkin kun viime kaudella kaksikon välillä mätettiin maaleja oikein urakalla, mutta Dortmundin hyökkäyspelin osalta on vielä alkuun hieman kysymysmerkkejä. Laatua on laajasti, mutta pystyykö esimerkiksi Donyell Malen ottamaan Haalandin jättämän roolin viimeistelijänä?

10 euroa pelirahaa