ti 19.12. klo 21:30

Borussia Dortmund - Mainz

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Loukkaantumishuolet ei helpota – palaako Dortmund voittokantaan siipirikkoisen Mainzin kustannuksella?

Bundesliigassa vuoden 2023 viimeinen kierros isketään tulille tiistaina ja yksi illan kohtaamisista käydään Borussia Dortmundin ja Mainzin välillä. Molempien joukkueiden syyskautta voidaan pitää pettymyksenä, mutta Dortmund luonnollisesti lähtee heikosta jaksosta huolimatta suurena suosikkina matsiin. Edellisen kierroksen jäljiltä lepopäiviä jäi yhtä paljon, mutta muiden kilpailujen vuoksi Dortmundin tahti on ollut viime aikoina raskaampi.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 5×20€ ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Mestarien liigassa Dortmund nappasi kovasta lohkosta jatkopaikan, mutta hiljalleen katseita olisi syytä kiinnittää myös kotimaiseen sarjaan. Ennen illan ottelua Dortmund löytyy sijalta 5. ja kärjessä olevaan Leverkuseniin ero on peräti 13 pistettä. Kaikkiaan alla on nyt viisi ottelua voitoitta. Vastustajat on tosin olleet pääsääntöisesti äärimmäisen kovia, mutta esimerkiksi viime kierroksella tullut tasapeli Augsburgia vastaan oli pettymys. Hyökkäyssuuntaan Dortmund on pystynyt luomaan paikkoja mukavalla tahdilla, mutta vastaavasti myös oma pääty on vuotanut.

Borussia Dortmund

@BlackYellow
🎙️ Terzic

“We have proven in the past that we can go through difficult phases. We have also seen in the last three games that the team is fighting back on the pitch. Together we are willing to overturn the goat.”

Mainzilta ei kovin paljoa täksi kaudeksi odotettu, mutta 15 kierroksen jälkeen vain yhdeksän pistettä ja jaettu viimeinen sija on surkea suoritus. Hyökkäyspeli ja ennen kaikkea viimeistely on tökkinyt pahasti. Jonathan Burkardt on pitkästä aikaa pelikunnossa, mutta ottaa varmasti tovin kunnes hän taas pääsee täyteen vauhtiin. Loukkaantumisten osalta Mainz on ollut todella epäonninen ja tälläkin hetkellä sivussa on iso liuta pelaajia. Varsinkin alakerta on ollut hataralla pohjalla Andreas Hance-Olsenin, Edimilson Fernandesin, Anthony Cacin, Maxim Leitschin, Silvan Widmerin ja ykkösvahti Robin Zentnerin oltua sivussa.

Mainz 05 English

@Mainz05en
Defeat at home.

0-1 | FT | #M05FCH

Dortmundin tuloskunto ei mairittele, mutta kyseessä on kuitenkin kaksi täysin eri tasoista jengiä ja Dortmundin pitäisi päästä tauolle täyden pistepotin kera. Se hallitsi Augsburgia vastaan matsia erittäin vahvasti, mutta lopulta kellosta kului aika liian nopeasti. Lapulle otetaan Dortmundin voittoa -1,5 maalin tasoituksella. Isänniltä Julian Ryerson, Karim Adeyemi ja Youssoufa Moukoko ovat ainakin sivussa, mutta siitä huolimatta Mainzin kokoonpanotilanne on selvästi heikompi.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Dortmund -1,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.