la 27.05. klo 16:30

Borussia Dortmund - Mainz

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valta vaihtuu! Dortmund on kiinni mestaruudessa eikä panoksetta pelaavasta Mainzista ole sitä pysäyttämään!

Bundesliigassa kausi tulee päätökseen lauantaina ja valtavat panokset on säilynyt aina päätöskierrokselle asti, kun Borussia Dortmundilla on mahdollisuus napata mestaruus ja päättää Bayern Münchenin ikuisuuden kestänyt mestaruusputki. Dortmundia vastaan asettuu Mainz, jolla ei enää panosta ole, joten motivaatioetu on jo valmiiksi selvästi vahvemman Dortmundin puolella.

Vuodesta toiseen Dortmund on ollut haastamassa Bayernia, mutta nyt vihdoin sillä on avaimet omissa käsissä. Mukaan on mahtunut muuta iso pistemenetys, mutta samaan aikaan Bayern on kompuroinut vielä pahemmin. Vaikka pelaaminen ei aina täydellistä ole, on Dortmund ollut kevätkaudella äärimmäisen kova joukkue kotiviheriöllä eikä se ole kotiyleisön edessä menettänyt yhtään pistettä kuluneen kalenterivuoden puolella. Mikä siis voisi mennä pieleen?

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Borussia Dortmund

@BlackYellow
Job's not done, but we're ready.

Mainz on ollut tukevasti keskikastin joukkue ja sen suurempia panoksia ei ole enää hetkeen ollut. Se on myös tietyllä tapaa näkynyt peliotteissa, sillä yleisesti kelvollisia otteita esittänyt Mainz on nyt hävinnyt neljä ottelua peräkkäin ja mukana on ollut myös pari häntäpään vastustajaa. Mainz ei varmastikaan halua ilmaiseksi mestaruutta Dortmundille jakaa, mutta samanlaista tahtotilaa vierailta ei löydy. Myös kokoonpanojen osalta on vielä kysymysmerkkejä ilmassa, mutta ainakin Silvan Widmer ja hyökkäyspäässä vahvoja otteita esittänyt Ludovic Ajorque ovat sivussa vierailta.

Tätä mahdollisuutta Dortmund ei voi olla käyttämättä ja Uhmapelaajat uskoo, että isännät laittaa matsin jo ensimmäisellä puoliajalla pakettiin. Lapulle otetaan Dortmundin ensimmäisen jakson voittoa -1,0 tasoituksella, eli mikäli tauolle lähdetään Dortmundin tasan maalin johtoasemassa, saadaan panos takaisin. Mainz on aikalailla jo kaikkensa antanut eikä se ole viime aikoina onnistunut puolustuspäässä edes heikompia joukkueita vastaan, joten todennäköisesti vieraat murtuu hyvinkin nopeasti Dortmundin paineen alla.