Bundesliiga la 13.05. klo 19:30

Borussia Dortmund - Mönchengladbach

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dortmund ei kotinurmella taivu – hyökkäyspään isot poissaolot sekoittaa Gladbachin pakkaa entisestään!

Bundesliigassa lauantai päätetään Borussia Dortmundin ja Mönchengladbachin välisellä kohtaamisella. Ottelun sävelet on selvät, sillä Dortmund on pakkovoiton edessä, jotta se pystyisi vielä Bayernin haastamaan mestaruudesta. Gladbach puolestaan on tukevasti keskikastissa eikä vaaraa putoamiselle ole, joten siinä mielessä vieraat pääsee matsiin rennoin fiiliksin. Dortmund olisi jo valmiiksi selvä suosikki kotona, mutta nyt myös motivaatioetu on täysin kotijoukkueen puolella.

Kierrokseen lähdettäessä Dortmund on Bayernia pisteen perässä, mutta matsit alkaa käymään vähiin. Bayern kohtaa Schalken lauantaina, joten pistemenetystä tuskin on luvassa. Dortmundin kausi on ollut kokonaisuudessaan loistava, mutta isot virheet kuten tasapelit Bochumia ja Stuttgartia vastaan näyttäisi kostautuvan. Kotona peli on kuitenkin rullannut kivasti viime aikoina, sillä kahdessa edellisessä kotiottelussa Wolfsburg ja Frankfurt kaatui komeasti yhteismaalein 10-0.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Borussia Dortmund

@BlackYellow
3, 2, 1 check, please? Goal ⚽️

Gladbachin kausi on ollut varsin keskinkertainen – 31 ottelun jälkeen vieraat löytyy sijalta 10. eikä putoamisesta ole ollut vaaraan, mutta myöskään kuuden parhaan joukosta ei ole tarvinnut hetkeen haaveilla. Tähän matsiin odotukset on aikalailla nollissa, sillä aiemmin mainitun motivaatioeron lisäksi kokoonpanohuolet osuu Gladbachin leiriin. Varmuudella sivussa ovat ainakin hyökkäyksestä Alassane Plea ja Marcus Thuram, jotka molemmat ovat iso pala vieraiden hyökkäyspelaamista eikä läheskään yhtä laadukkaita korvaajia ole tarjolla. Myös puolustaja Nico Elvedin pelikunnon yllä on kysymysmerkkejä.

Gladbach

@borussia_en
🎙️ Farke: "We don't have a lot of depth when it comes to centre forwards. We've had to replace Tikus in the last few games already, but it's a trickier task now with Alassane Plea's yellow-card suspension. We will find a good solution though."

#BVBBMG

Dortmundin kertoimet on painettu jo varsin alas, mutta edelleen isäntien -1,5 maalin tasoitukset kelpaa pelivalinnaksi. Tuskin Gladbach luovuttamaan lähtee, mutta samanlaista tahtotilaa ei varmastikaan löydy kun selkä seinää vasten pelaavalta Dortmundilta. Lisäksi vaikka Dortmundille on muutama iso virhe sattunut matkalle, on se siitäkin huolimatta ollut kotiyleisön edessä äärimmäisen vakuuttava eikä kotinurmella ole vielä tullut ensimmäistäkään pistemenetystä tämän kalenterivuoden puolella.