pe 09.02. klo 21:30

Borussia Dortmund - SC Freiburg

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dortmund on pudonnut kärjen kelkasta – tuleeko jälleen pistemenetys?

Bundesliigassa kierros käynnistellään perjantaina Borussia Dortmundin ja SC Freiburgin välisellä taistolla. Sarjataulukossa eroa on vain pari sijaa, mutta kotinurmella selvästi vahvemman materiaalin omaava Dortmund on selvä suosikki. Freiburgin yllätystä ei kuitenkaan sovi jättää täysin pois laskuista, sillä Dortmund ei ole tällä kaudella ollut sarjan kuuminta eliittiä ja Freiburg puolestaan on vakiinnuttanut paikkansa tasaisen keskikastin haastajana.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ riskitön veto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Dortmund on pelannut jo tovin ilman tappioita ja tauolta palattuaan se pääsi nopeasti rytmiin kurittamalla häntäpään joukkueita. Dortmundin peliesitykset ei kuitenkaan ole yltänyt aivan kärjen tasolle ja Stuttgartin pelatessa fantastista kautta jopa paikka neljän parhaan joukossa on vaarassa. Viime kierroksella sarjanousija Heidenheimin vieraana oli tyytyminen maalittomaan tasapeliin. Suurin syy kompuroinnille oli poissaolohuolet – sivussa oli ykkösvahti Gregor Kobelin lisäksi Julian Ryerson, Julian Brandt, Karim Adeyemi, Jadon Sancho, Sebastien Haller ja Marco Reus.

Borussia Dortmund

@BlackYellow
Scoreless in Heidenheim ⏹️

Freiburg on toistaiseksi kaikessa hiljaisuudessa pelannut ihan kelvollisen kauden. Putoamistaistoa ei tarvitse pelätä ja puolestaan paikka kuuden parhaan joukossa on vielä otettavissa. Sitä varten joukkueen on kuitenkin nostettava vielä tasoa, sillä edeltä löytyy pari selvästi kovempaa joukkuetta. Vieraiden vire ei tällä hetkellä ole kummoinen, sillä Bundesliigan puolella edellisistä viidestä ottelusta on tullut vain neljä pistettä. Tulevasta matsista Merlin Röhl sekä Philipp Lienhart ovat alustavasti merkittävimmät poissaolijat. Myös toppari Matthias Ginterin pelikunto on epävarma.

SC Freiburg

@scfreiburg
#SCFVFB 1:3 (90.)
Schluss.

Betsien osalta lähdetään varovasti liikkeelle, sillä molemmilla on kokoonpanoissa epävarmuutta ja arvio voi vielä heilahtaa suuntaan tai toiseen. Pieni kokeilu päästään kuitenkin hakemaan Nubetin tarjoamalla 4,80 kertoimella tasapelille. Dortmund on horjutettavissa kuten on useamman kerran tällä kaudella jo nähty ja mahdolliset poissaolot voi tarjota Freiburgille hyvän mahdollisuuden ennen kaikkea pitää oman päädyn tiukasti tukossa.

Lyö 25€ veto – ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto Borussia Dortmund-SC Freiburg 1×2 – Tasapeli ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi (palautetulla panoksella on 1x kierrätysvaatimus). ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.