Nations League ti 14.06. klo 21:45

Bosnia-Hertsegovina - Suomi

Palaako Huuhkajat voittokantaan? Edellinen vierailu Zenicassa oli ilmiömäinen!

Palaako Huuhkajat voittokantaan Kansojen liigassa? Artikkelin lopussa kerromme, kuinka saat Suomen avulla muhkeimmat voitot riskeeraamatta senttiäkään.

Huuhkajat hävisi lauantaina ottelussaan Romaniaa vastaan, mutta pelillisesti esitys ei ollut huono. Viimeisiin ratkaisuihin kaivataan kuitenkin reilusti parannusta, jotta pisteet Bosnia-Hertsegovinaa vastaan lähtevät vieraiden mukaan. Ensimmäinen keskinäinen kamppailu pelattiin Helsingissä ja kyseinen vääntö oli suomalaisittain lupaava. Edellinen vierasreissu Zenicassa sujui niin ikään sinivalkoisissa merkeissä, eikä sitäkään voi sivuuttaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Markku Kanervan miehistö on kolmen ottelukierroksen jälkeen lohkon kakkospaikalla ainoastaan pisteen kärkijoukkuetta ja seuraavaa vastustajaa Bosnia-Hertsegovinaa perässä. Toisaalta ainoastaan pisteen Huuhkajia takana on lohkojumbo Romania, jolle sinivalkopaidat kärsivät 1–0-tappion edellisellä kierroksella. Suomen kanssa tasapisteissä olevan Montenegron tasuri bosnialaisia vastaan tiivisti lohkon tilannetta entisestään.

Suomen maalilla Lukas Hradecky sai huilivuoron edellisessä matsissa, mutta palannee tolppien väliin tiistaina. Daniel O’Shaughnessy puolestaan on sivussa loukkaantumisen takia, joten viime viikolla debytoineelle Richard Jensenille saattaa olla seuraava avauksen paikka tiedossa. Alakerrassa on tällä hetkellä riittävästi leveyttä, joten yhden loukkaantumisen myötä ei vielä ole mitään syytä huoleen.

Bosnia-Hertsegovina on suomalaisittain todella tuttu vastustaja viime vuosilta. MM-karsinnoissakin joukkueet kohtasivat. Viimeksi Suomen vieraillessa Zenicassa näytös oli todella Huuhkajat-merkkinen ja lopputuloksena 1–3-vierasvoitto. On todennäköistä, että Suomi lähtee jälleen liikenteeseen Teemu Pukin ja Joel Pohjanpalon muodostamalla hyökkääjäkaksikolla, joten tehoja saatetaan hyvinkin nähdä.

Isossa kuvassa Bosnian ja Huuhkajien kohtaamiset ovat olleet melko tasaisia, mutta viimeisimmissä otteluissa hieman hallitsevampi on ollut Suomi. EM-karsintojen vierailu on tuoreena muistissa ja miehistöissä ei ole suuria muutoksia siihen verrattuna. Vieraille tarjottu huima kerroin maistuu tässä kohtaamisessa hyvin! Kurkkaa alta ohjeet riskittömään Suomi-betsiin.

Näin teet muhkean tilin Suomella ilman pienintäkään riskiä! 👇

Talleta 25€ ja betsaa sillä 1X2 – Suomi. Vedolle saat kertoimeksi 3,75.

Jos lappu ei osu, saat rahasi takaisin. Kun veto osuu ja voitosta vähennetään panos, teet lähes 70€ puhdasta voittoa ilman pienintäkään riskiä!

Vedon ratkettua pääset välittömästi kotiuttamaan, koska kierrätyksiä ei ole. Tämän loistavampaa tarjousta saa hakea! Huomioi, että et voi hävitä mitään.

Näin pelaat kohdetta riskeeraamatta senttiäkään:

  • Siirry Luckycasinolle TÄSTÄ.
  • Talleta 25€.
  • Lyö veto ohjeiden mukaisesti kertoimella 3,75.
  • Jos betsi osuu – onneksi olkoon meille kaikille, voimme kotiuttaa helpot 93,75€!
  • Jos lappu ei osu, 25 € panos palautetaan pelitilillesi ja voit nostaa sen takaisin pankkitilillesi ilman kierrätystä.
10 euroa pelirahaa