CoD to 14.07. klo 22:00

Boston Breach - Florida Mutineers

Dominoiko Vivid entistä joukkuettaan vastaan? Hardpointissa Bostonin ennakkosuosikin asema on valtava!

Torstaina isketään vuoden viimeinen Major käyntiin ja illan toisessa ottelussa kohtaavat Florida Mutineers sekä Boston Breach. Taannoin kauden Floridassa aloittanut Vivid siirtyi Bostoniin ja sen jälkeen joukkueet ovat menneet vahvasti eri suuntiin. Siinä missä Floridalle oli vaikeaa voittaa jopa Paris Legion, oli Boston karsinnoissa todella vahva.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Boston vei Floridaa 100-0 hankkimalla Vividin. Vividin kyvyt nopeana SMG pelaajana on ollut jo pitkään tiedossa ja kun Floridassa ei homma kulkenut, on Bostonissa palaset loksahtanut kohdalleen. Yksilötasolla hänen tilastot ei erityisesti nouse esille, mutta yhdessä Neron kanssa hän muodostaa duon, joka on saanut Bostonin respawnit raiteilleen. Karsinnoissa Boston kaatoi muun muassa kaikki kolme aikaisempaa major-voittajaa ja ennen kaikkea respawneissa recordi oli komea 10-4.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Mutineers on edelleen mukana taistelemassa paikasta lopputurnaukseen, mutta tällä hetkellä tilanne ei näytä kovinkaan hyvältä. Majoreilla pitäisi päästä pitkälle, mutta edelleen Vividin tilalle hankitun 2ReaLin taso arveluttaa. Vaikka Florida onnistui voittamaan kolme ottelua viidestä, oli 2ReaLin tappojen suhde todella heikko 0.74 eikä Florida ole onnistunut saamaan yhdestäkään pelimuodostaan erityisen vahvaa. MajorManiakin tulon myötä search and destroysta voidaan odottaa Floridalle tukipilaria, mutta respawneissa 2ReaLin on nostettava tasoaan.

Peli-idean osalta suurin mielenkiinto kohdistuu hardpointiin, eli ensimmäiseen karttaan. Kyseessä on Bostonille selvästi edullisin pelimuoto ja se nousee siinä jopa lähes seitsemän kertaa kymmenestä voittavaksi suosikiksi. AR pelaajien välinen taisto menee aikalailla tasan, mutta todennäköisesti pelattavaksi päätyy sellainen kartta, jossa SMG pelaajat voi nousta suureen rooliin ja sillä saralla Boston saa edun itselleen.

10 euroa pelirahaa