CoD to 04.08. klo 23:30

Boston Breach - LA Thieves

Bostonin kertoimissa on reilusti ilmaa!

CoDin kauden viimeisessä turnauksessa on enää kahdeksan joukkuetta jäljellä ja avauspäivän toisessa taistossa kohtaavat Boston Breach ja LA Thieves. Thieves nosti neljännellä Stagella tasoaan valtavasti ja kehitys palkittiin lopulta Majorin voitolla. Markkina on kuitenkin lähtenyt laukalle ja vaikka Thieves on kaksikosta parempi, saadaan Bostonin voitolle herkullisia kertoimia.

Boston hankki neljännen Stagen alkuun nopean SMG pelaajan Vividin ja karsinnat sujui loistavasti. Viidestä ottelusta Boston voitti neljä – ainoa tappio tuli juurikin Thievesiä vastaan. Kyseisessä ottelussa Boston päästi Thievesin pelaamaan Gavutua kahdesti. Hardpointissa Boston tuskin samaa virhettä tekee uudestaan, mutta Controllissa kyseinen kartta todennäköisesti nähdään, sillä Berlinissä ero olisi todella selvästi Thievesillä. Majoreilla Boston pelasi Gavutu controllia kerran ja Florida Mutineersin kaatamista kyseisessä kartassa lukemin 3-0 voidaan pitää kovana suorituksena.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Thieves on läpi kauden taistellut paikasta kärkijoukkueiden sekaan, mutta vasta viimeisimmällä Majorilla nähtiin onnistuminen. Karsinnat sujui kelvollisesti, mutta Majoreilla Thieves oli suorastaan liekeissä. Muun muassa Atlanta FaZe kaatui kahdesti ja selvästi suurimmaksi vahvuudeksi nousi Control, jossa Thieves oli suorastaan dominoiva. Suurin kysymys on, pystyykö Thieves säilyttämään tasonsa? Aikaisemminkin tällä kaudella on nähty vahvoja esityksiä, mutta tasaisen vakuuttava suoritustaso on puuttunut.

Kirjoitushetkellä kerrointarjonta on vielä rajallista, mutta 3,50 kerroin Bostonin lopulliselle voitolle kannattaa poimia jo hyvissä ajoin pois. Thieves otti valtavan harppauksen eteenpäin juuri ennen lopputurnausta, mutta myös Boston on vahvistunut Vividin tulon myötä. Thieves on suosikki, mutta Bostonin kertoimissa on reilusti ilmaa.

10 euroa pelirahaa