CoD su 08.05. klo 02:30

Boston Breach - LA Thieves

Boston saa yhdessä kartassa selvän edun!

Lauantaina Pro-Am turnaus jatkuu kahdeksan joukkueen voimin ja kaikkia amatööritason joukkueet on pudonnut, vaikka Ultra Academy NA esiintyi vahvasti. Käydään läpi hieman Boston Breachin ja LA Thievesin välistä taistoa. Kyseessä pitäisi olla illan neljäs matsi, mutta Bet365 on merkannut matsin toiseksi. Thieves otti perjantaina täyskäännöksen, mutta nyt testi on jälleen kova ja lisäksi Bostonilla on yksi pelimuoto, jossa se on todella selvä suosikki.

Boston selvisi jatkoon recordilla 2-1. Avausottelussa Paris Legion kaatui odotetusti, mutta kuten Uhmapelaajat odotti, Ultra Academya NA:ta vastaan oli tasainen matsi luvassa. Boston oli jo kahden kartan johtoasemassa, mutta niin vain Ultra Academy NA taisteli tiensä voittoon. Kolmannessa ottelussa puolestaan edellisen Majorin voittaja LA Guerrillas kaatui melko tasaisten vaiheiden jälkeen kuitenkin tyylikkäästi 3-0. Yksilötasolla Methodz on ollut erittäin vakuuttava päästessään takaisin tositoimiin, mutta ennen kaikkea monelle ennen kautta tuntematon Capsidal on ollut yksi kauden suurista yllättäjistä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Thieves aloitti turnauksen jääden NY Sublinersin jalkoihin lukemin 0-3, mutta jo pidempään jatkunut alamäki lähti kääntymään ensin voitolla London Royal Ravensista ja myös amatöörijoukkue Team War kaatui samoin lukemin. Respawnit ja nimenomaan hardpoint on ollut Thievesin kulmakivi läpi kauden, mutta puolestaan search and destroy on ollut ajoittain kauheaa katsottavaa. Hyviä pelityksiä ja yksilösuorituksia tulee, mutta se tärkein, eli yhteispeli on pahasti kateissa.

Peli-idean osalta katseet kääntyy nimenomaa search and destroyhin. Kyseinen pelimuoto on ollut Bostonin vahvuus ja Thievesin selvä heikkous. Kumpikaan joukkue ei ole erityisen hyvä saamaan avaustappoja, mutta ylivoimatilanteiden hyödyntämisessä Boston on selvästi edellä. Lapulle kelpaa Bostonin -1,5 tasoitusta toiseen karttaan 1,90 kertoimella. Ylijuoksua tuskin on luvassa, mutta tällä hetkellä Boston on selvästi laadukkaampi joukkue search and destroyssa.

10 euroa pelirahaa