CoD la 21.01. klo 22:00

Boston Breach - Las Vegas Legion

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Legion ei ole enää pelkkä vitsi! Taktista osaamista löytyy ja yksi pelimuoto on ylitse muiden!

CoDin osalta toisen Stagen karsintaottelut jatkuu viikonloppuna ja lauantain ensimmäisessä ottelussa Boston Breach kohtaa Las Vegas Legionin. Legion on aikaisempina kausina ollut pitkälti vitsi sarjan keskuudessa, mutta tällä kaudella joukkue on nostanut mukavasti tasoa ja yhdessä pelimuodossa se kuuluu jopa sarjan parhaimmistoon. Joukkueet on aikaisemmin tällä kaudella kohdannut kerran ja silloin Legion vei voiton lukemin 3-2.

Boston aloitti toisen Stagen kaatamalla Minnesota Rokkrin vakuuttavasti 3-0, mutta toisessa ottelussa OpTic Texasia vastaan tappio tuli niukasti viimeisessä kartassa. Bostonin otteet on ollut yleisesti hyvällä tasolla. Respawnit ja ennen kaikkea hardpoint on noussut joukkueen selväksi vahvuudeksi. Search and destoyssa on paljon parantamisen varaa ja Bostonin osalta huolestuttavinta on se, että sen vahvimmassa kartassa Fortressissa Legion on edelleen voittamaton recordilla 6-0.

Boston Breach

@BostonBreach
"Have to be on demon time 😈"

@Owakening started off this stage hot with an absolutely disgusting stat line to show for it.

Legion ei yksilötason potentiaalilta kuulu sarjan kärkijoukkueisiin ja varsinkin joukkueen tulivoima on iso kysymysmerkki. Heikkoudet on noussut esille respawneissa, mutta sen sijaan search and destroyssa Legion voidaan luokitella tällä hetkellä jopa top3 joukkueeksi. Kyseessä on hitaampi pelimuoto, jossa taktinen osaaminen nousee suureen rooliin ja sitä Legionilta löytyy.

Vegas Legion

@LasVegasLegion
Final moments of our Fortress SnD!

#LVLup #CDL2023

Vedot lähdetään iskemään kiinni Legionin toisen kartan, eli search and destroyn voittoon. Tarjolla on 1,58 kerrointa, joka ansaitsee maksimitason panostuksen. Kerroin ei varmastikaan kuulosta erityisen korkealta, mutta kyseisessä pelimuodossa tasoero on valtava Legionin hyväksi – esimerkiksi joukkueiden edellisessä kohtaamisessa kahdessa pelatussa search and destroyssa Legion vei kierrokset yhteislukemin 12-1.