CoD pe 31.03. klo 22:00

Boston Breach - Las Vegas Legion

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joko nyt? Legion on parantanut läpi kauden, mutta onko Standy vihdoin oikea palanen nostamaan joukkueen huipulle?

CoDin osalta on tauko on taas vietetty ja jälleen on aika palata tositoimiin. Karsintojen ensimmäisessä ottelussa Boston Breach kohtaa uudistuneen Las Vegas Legionin. Boston on kiistatta joukkueista vahvempi ja varsinkin respawneissa etu on sen puolella, mutta Legionia on tällä kaudella aliarvioitu useaan otteeseen. Kyseessä on yllätysvalmis joukkue, joka vieläpä onnistui hankkimaan hyvän vahvistuksen.

Boston esitti vahvoja otteita Majoreilla, vaikka lopulta seinä tulikin vastaan, kun OpTic Texas pudotti sen lukemin 3-1. Boston onnistui OpTicin aikaisemmin kaatamaan, mutta toista kertaa paukut ei enää riittänyt. Yleisesti ottaen Boston on ollut erittäin vahva respawneissa, mutta ei myöskään search and destroy mitenkään huonossa kunnossa ole. Uusin lisäys Beans väläytteli osaamistaan juurikin OpTicia vastaan ottaen hurjat 17 tappoa yhteen search and destroy karttaan.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Boston Breach

@BostonBreach
17 ON THEIR FOREHEAD

Legionin kausi on jo nyt ollut aikaisempia vuosia vahvempi. Toki se ei vieläkään kärkijoukkueisiin kuulu, mutta erittäin vahva search and destroy on noussut joukkueen syömähampaaksi. Respawnit on myös parantunut alkukaudesta, mutta nyt voidaan odottaa vielä enemmän, sillä aikaisemmin Toronto Ultrassa pelannut Standy liittyi joukkueeseen ja otti 2Realin paikan. Vaikka Standy lopulta penkitettiin Torontossa, on hän parhaimmillaan erittäin pätevä SMG-roolissa ja todennäköisesti pystyy sopeutumaan hyvin toisen SMG:n TjHalyn rinnalle.

Vegas Legion

@LasVegasLegion
Welcome to the Neon Capital @Staaandy 🌆

*pending League Approval"
#LVLup #NoFleursGiven #CDL2023

Boston on kiistatta suosikki, mutta Uhmapelaajien arvioissa Legionia arvostetaan hieman kertoimia enemmän. Lapulle kelpaa Legionin +1,5 tasoitus, jolle tarjoillaan 2,00 kerrointa. Legion on ollut yksi sarjan parhaista joukkueista search and destroyssa ja Standyn tulo tuskin suuremmin tilannetta muuttaa. Sen sijaan joukkueella on entistäkin paremmat mahdollisuudet ottaa kehitysaskeleita respawneissa, joissa pidempään kasassa pysynyt kolmikko on onnistunut ottamaan koviakin voittoja.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Spread – Las Vegas Legion +1,5 kertoimella 2,00.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,00 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.