ma 15.01. klo 02:30

Boston Breach - Miami Heretics

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Major-turnaus lähestyy ja isäntäjoukkue on valtavissa ongelmissa – pelivalinta on selvä!

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelataan CoDin parissa viimeiset sijoitusottelut ennen kauden ensimmäistä Major-turnausta. Turnauksen isäntä Boston Breach on kyntänyt pahemman kerran ja tällä kerralla vastaan asettuu Miami Heretics. Monien papereissa Boston lähti kauteen kaksikosta paremmalla rosterilla, mutta toistaiseksi Hereticsin nelikko on ollut selvästi vakuuttavampi.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Bostonin alku kaudelle on ollut todella vaikea. Se hävisi kolme ensimmäistä ottelua ja oikeastaan vain yhdessä se pystyi edes hieman laittamaan vastaan. Suunta oli hetkellisesti ylöspäin, sillä kärkijoukkueisiin kuuluva Toronto Ultra kaatui komeasti lukemin 3-0. Viimeisimpänä tuli kuitenkin jälleen tappio LA Guerrillasia vastaan – ainoa karttavoitto tuli search and destroyssa. Joukkueesta löytyy niin nuorta potentiaalia, kuin myös todistettua laatua ja kokemusta. Palaset ei kuitenkaan ole vielä osunut kohdalleen ja yksittäiset onnistumiset harvoin riittää kääntämään otteluita voitoiksi.

Hereticsin voittoputki tuli lauantaina päätökseen, kun Seattle Surge vei vaiherikkaan matsin lopulta lukemin 2-3. Totta puhuen Seattlen olisi pitänyt laittaa matsi pakettiin kolmannessa kartassa, mutta noustuaan mukaan matsiin Hereticsillä oli kaikki avaimet viedä viimeinen kartta. Jälleen nähtiin Hereticsin sinnikkyyttä ja kykyä kääntää tiukkoja tilanteita voitoiksi, mutta on myös selvää, että paljon on vielä parannettavaa.

Ennen matsin alkua todennäköisesti myös markkina tajuaa kääntää Hereticsin suosikiksi, mutta vielä toistaiseksi päästään nauttimaan erittäin herkullisista kertoimista. Tonybetin 2,16 kertoimella Hereticsin voitto otetaan ilomielin kupongille – enemmän jännitystä haluaville myös -1,5 kartan tasoitus on kelvollinen vaihtoehto.