la 08.06. klo 22:00

Boston Breach - Seattle Surge

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Seattlestä on muodostunut tasavahva joukkue – jatkuuko Bostonin ikuisuuden kestänyt tappioputki?

Lauantaina CoDin osalta ilta laitetaan käyntiin Boston Breachin ja Seattle Surgen välisellä kohtaamisella. Vielä tovi sitten asetelman olisi voinut sanoa olevan erittäin tasainen, mutta hiljattain Seattle on mennyt kovaa vauhtia ohi eikä Bostonin tappioputkelle näy loppua. Kirjoitushetkellä Seattlellä on vielä välissä yksi matsi New York Sublinersia vastaan.

*Tsekkaa tästä kesäkuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Bostonin kausi on ollut valtava pettymys ja koko kauden osalta sillä on vaivaiset viisi voittoa plakkarissa. Boston on hävinnyt hurjat 12 ottelua putkeen ja viimeisin voitto tuli juurikin Seattlea vastaan toisen Stagen karsinnoissa. Pelimuodoista control on toiminut varsin hyvin ja hardpoint on ajoittain ollut iskussa, mutta sen sijaan search and destroyssa taso on ollut aivan järkyttävä, minkä seurauksena moni hyvä matsi on murentunut käsiin viimeisessä kartassa. Viime viikonloppuna tuli tappiot Minnesota Rokkria sekä LA Thievesiä vastaan.

Made a bet with the team that I wouldn't shave until they won, that was 2 months ago. Today looked so promising....😔

Seattle ei monien papereissa suurta huomiota kerää, mutta Uhmapelaajien rankingeissa joukkue on tehnyt oikein mukavaa nousua. Koko kauden mittapuulla search and destroy on ollut joukkueen ainoa positiivisen recordin pelimuoto, mutta hiljattain hardpoint ja control on ottanut isoja harppauksia eteenpäin ja näin ollen tällä hetkellä puhutaan tasaisen laadukkaasta joukkueesta. Edelleen Seattlen tulivoima on pienoinen kysymysmerkki, mutta vahva yhteispeli ja oikeat ratkaisut taktisissa valinnoissa on tuonut hyvää tulosta.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
Surge with a hot 3-0!

Are they the 5th best team in the league?

Vedot napataan tällä kerralla Seattlen -1,5 kartan tasoitusvedon kautta, mutta myöskään lopullinen voitto pienemmällä kertoimella ei missään nimessä ole huono valinta. Bostonin parhaat mahdollisuudet on controllissa, mutta Seattle on hiljattain parantanut kyseistä pelimuotoa huomattavasti. Kahdessa muussa pelimuodossa etu on selvästi Seattlellä – varsinkin kun Bostonin hardpoint on hiljattain ollut pahasti syöksykiidossa.