ma 18.12. klo 01:00

Boston Breach - Toronto Ultra

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Toronto on jatkanut siitä mihin viime kaudella jäi – onko tässä sarjan paras joukkue?

CoDin parissa siirrytään pian tauolle, mutta viikonloppu päästään päättämään Boston Breachin ja Toronto Ultran välisellä kohtaamisella. Torontosta odotettiin jälleen kärkikorin joukkuetta ja siltä se on myös näyttänyt. Boston puolestaan on ollut pettymys, sillä Priestahhin ja Slasherin tulon myötä odotuksissa oli vähintään paikka sarjan keskikastissa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Bostonin kausi on saanut heikoimman mahdollisen alun, sillä sen isännöimä Major-turnaus lähestyy ja toistaiseksi saldona on kolme tappiota ilman yhtään voittoa. Otteluohjelma ei toki ole ollut aivan helpoimmasta päästä, mutta annettuaan hyvän haasteen Atlanta FaZelle, oli odotukset Seattle Surgea ja LA Thievesiä vastaan selvästi korkeammalla mitä nähtiin. Suuri huolenaihe on se, että yksikään pelimuoto ei ole vielä näyttänyt hyvältä ja search and destroyssa recordi on 0-4.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[Major 1 Qualifiers - Week 2]

@LAThieves 3-0 @BostonBreach

🧹🧹🧹

Toronto puolestaan on saanut niin hyvän alun kuin sopi odottaa. Avausmatsissa LA Guerrillas kaatui lukemin 3-1 ja lauantai-iltana Carolina Royal Ravens kaatui leikitellen ilman yhtään hävittyä karttaa. Vastustajat on toki olleet alustavasti sarjan häntäpään jengejä, mutta ei Toronton otteista voi ottaa mitään pois. Offseasonilla hankittu Envoy on päässyt hyvin mukaan rytmiin ja hänen sekä CleanX:n muodostama duo on ehdottomasti yksi sarjan vaarallisimmista.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
"They're a pretty ass team."

Scrap on the @RoyalRavens

Torontolle Bostonin pitäisi olla toistaiseksi kovin haaste, mutta ei tästäkään matsista voi odottaa muuta kuin selvää voittoa. Bostonin alku on ollut heikko ja lapulle lähdetään hakemaan Toronto puhdasta 3-0 voittoa. Toronton respawnit on olleet loistavassa iskussa eikä Bostonin search and destroyta voi vielä pitää kovin suurena uhkana.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.