CoD la 09.07. klo 23:30

Boston Breach - Toronto Ultra

Bostonilla on vahva vire päällä, mutta Toronto on edelleen suosikki kahden vahvan pelimuodon ansiosta!

Lauantaina vahvasti neljännellä Stagella esiintynyt Boston Breach saa vastaansa Toronto Ultran. Bostonin vahvat otteet on saanut markkinan kääntämään vaakakupin Bostonin suuntaan, mutta Uhmapelaajien papereissa Toronto on edelleen maltillinen suosikki. Boston on ennakkosuosikki hardpointiin, mutta search and destroyssa ja controllissa etu on Torontolla.

Hankittuaan Vividin Boston on ollut neljännellä Stagella todella vahva. Se on kaatanut muun muassa OpTic Texasin ja Seattle Surgen, vaikkakin molemmissa otteluissa oli vastustajalla hieman ohipeli kyseessä. Hardpoint on sujunut loistavasti ja SMG duo Vivid ja Nero ovat olleet liekeissä. Controllissa Boston on myös mennyt eteenpäin, mutta kaikki Stagen voitot on tullut Tuscanissa, joka on ollut Toronton pelatuin kartta, mutta on mahdollista, että juurikin Bostonin hyvien otteiden johdosta Toronto haluaa kolmanneksi kartaksi Gavutun tai Berlinin.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Toronto oli läpi kolmannen Stagen loistava ja muistutti jo hieman edellisen kauden Torontoa, mutta neljäs Stage on lähtenyt yskähdellen liikkeelle. Hardpoint on ollut Toronton kompastuskivi läpi kauden ja se kostautui myös kahdessa edellisessä ottelussa London Royal Ravensia ja Atlanta FaZea vastaan. Search and destroy puolestaan on Toronton selvästi vahvin pelimuoto ja control tulee kelvollisena kakkosena. Tässä ottelussa katseet kiinnittyy CleanX:n, joka on parhaimmillaan yksi sarjan nopeimmista SMG pelaajista ja hänen sekä Vividin välinen taisto tulee olemaan isossa roolissa.

Toronton lopulliselle voitolle tarjottu 1,95 kerroin kelpaa peleille. Vaikka Boston on hardpointissa vahvempi, on karttana esimerkiksi Bocage hyvin mahdollinen ja kyseisessä kartassa pienet marginaalit on enemmän sääntö kuin poikkeus. Viidenteen karttaan päätyminen on varsin todennäköistä ja silloin luvassa on jälleen search and destroy, jossa etu on vahvasti Torontolla.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa