NHL su 16.10. klo 02:00

Boston Bruins - Arizona Coyotes

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Huono, huonompi, Arizona Coyotes!

Tulevana yönä odotuksissa on Arizona Coyotesille lisää vaikeuksia, kun se matkaa Boston Bruinsin vieraaksi. Bostonilta on muutama tärkeä pelaaja sivussa, mutta se ei voimasuhteita hetkauta – kotijoukkue on jättimäinen suosikki. Arizonalla kaikkien muiden vaikeuksien lisäksi kausi alkaa vieraskiertueella ja todennäköisesti vähintään kolmella tappiolla, kun tämän matsin jälkeen matka jatkuu Toronton vieraaksi.

Boston nappasi avausottelusta vakuuttavan 5-2 -voiton Washingtonista. Tulivoimaa löytyi tällä kerralla kakkosketjusta, kun David Pastrnak keräsi tehot 1+3 ja David Krejci palasi NHL-jäille maalin ja kahden syöttöpisteen kera. Kyseinen kaksikko tulee olemaan jatkossakin isossa roolissa, varsinkin kun Brad Marchand on toistaiseksi sivussa yhdessä puolustaja Charlie McAvoyn kanssa. Myös Jake DeBrusk on tästä ottelusta sivussa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Arizonaa on vaikea analysoida menemättä liian synkkiin tunnelmiin. Joukkueesta löytyy muun muassa Clayton Kellerin ja loukkaantuneena olevan Jakob Chychrunin johdolla muutama mielenkiintoinen nimi, mutta siinäpä se. Materiaali on kokonaisuudessaan aivan sarjan pohjatasoa ja esimerkiksi avausottelussa ykköspakkiparin muodosti Troy Stecher ja Janis Moser. Suomalaisittain mielenkiintoisin nimi on Matias Maccelli, joka hakee omaa läpimurtoaan NHL:ään. Arizonaa parempaa paikkaa pelipaikan vakiinnuttamiseen ei löydy.

Arizona joutui avausottelussa Pittsburghin runnomaksi lukemin 2-6 eikä aurinko paista sen enempää Bostonin vieraana. Tälläkin kaudella Arizona tulee tarvitsemaan voittoja varten kärkiyksilöiden huippusuorituksia ja vastustajan osalta aliarviointia, mutta Boston tuskin tässä kohtaa vielä lähtee takki auki ensimmäiseen kotiotteluun. Lapulle tuutataan kotivoittoa -1,5 tasoituksella. Kerroin ei kuulosta korkealta, mutta Uhmapelaajien papereissa Arizonaa tullaan tälläkin kaudella riepottelemaan kuin märkää rättiä ja suurimaaliset tappiot tulee olemaan enemmänkin sääntö kuin poikkeus.

HockeyStatCards

@hockeystatcards
#NHL GameScore Impact Card for Arizona Coyotes on 2022-10-13:

#Yotes